به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی عصر یکشنبه در بازدید از این معدن در جمع مسوولان افزود: بهره برداری از این معدن با سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیون دلاری بخشخصوصی آغاز شده و با توجه به ظرفیت های مناسب معدنی در کشور باید در حوزه اکتشاف، فعالیتهای جدیدی انجام شود تا رتبه بهرهبرداری سرب و روی کشور افزایش یابد.
همچنین وزیر صمت در سفر به مهریز طرح توسعه معادن سرب و روی مهدیآباد این شهرستان که شامل تولید کنسانتره روی به ظرفیت سالانه ۱۰۰ هزار تن است را افتتاح کرد.
این طرح که با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریالی بخشخصوصی راهاندازی شده و در آن به طور مستقیم برای ۱۸۰ نفر اشتغالزایی شده است.
این واحد در زمینه تولید کنسانتره روی به روش کوره ولز مشغول فعالیت است و هم اکنون دارای پروانه بهرهبرداری به ظرفیت سالانه ۵۰ هزار تن است که با راهاندازی فاز دوم به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن در سال افزایش می یابد.
در این مراسم معاونان وزیر صمت، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد و جمعی از مسوولان استان و شهرستان مهریز حضور داشتند.
رزم حسینی روز شنبه به استان یزد سفر کرد تا از چهار طرح صنعتی و معدنی بزرگ در چهار شهرستان این استان طی ۲ روز بهرهبرداری کرد.
وی روز نخست سفر خود را به شهرستانهای اشکذر، میبد و اردکان اختصاص داد و روز دوم نیز به شهرستانهای بافق و مهریز سفر کرد و در مجموع چهار طرح با سرمایه گذاری یک هزار و ۹۰۸ میلیارد تومان در جریان سفر رزم حسینی به استان یزد بهرهبرداری شد.
معدن باریت مهدیآباد بهادران مهریز با ۱۱۳ میلیون تن ظرفیت، بزرگترین معدن باریت کشور محسوب می شود.
شروع عملیات اکتشاف این معدن از حدود ۵۰ سال پیش آغاز شده که نقش بسزایی در ایجاد اشتغال مولد و مفید و رونق اقتصادی شهرستان دارد.
عملیات معدنی با حجم قابلتوجه و احداث کارخانههای فرآوری به ظرفیت سالیانه ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی و ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب و نقره در جوار معدن مهدی آباد که در ۱۰۰ کیلومتری جنوب شهر مهریز قرار دارد، در حال اجراست.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد