به گزارش روز دوشنبه خبرنگار سیاسی ایرنا، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در دومین جشنواره نهضت عظیم ساخت منازل سازمانی تهاتری نزاجا و گرامیداشت روز مهندس که در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، اظهار داشت: یکی از برنامههای ما ارتقای وضعیت معیشت و منزلت اجتماعی کارکنان نیروهای مسلح است.
وی افزود: توجه به حوزه مسکن سازمانی یکی از مصادیق بارز منزلت اجتماعی نیروهای مسلح است.
امیر حیدری تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش تاکنون ۲۳ هزار واحد مسکونی را جهت ساخت برنامه ریزی کرده است و در این رابطه از جامعه مهندسین کشور و پیمانکاران داخلی استفاده کردهایم و در ایجاد اشتغال نیز گام خوبی برداشته شده است.
وی با بیان اینکه ساخت ۲۳ هزار واحد مسکونی در ۳ فاز تعریف شده است، افزود: نیروی زمینی در فاز نخست تعدادی واحد در حال بهره برداری است و فاز دوم پیشرفت ۶۰ درصدی داشته است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: همچنین در فاز سوم در حال برنامه ریزی جهت انتخاب پیمانکار و مهندسین پروژه هستیم.
امیر حیدری با بیان اینکه از روند کار رضایت دارم، گفت: امیدوارم بتوانیم تا ۱۸ ماه آینده این قراردادها و پیمانهایی را که بستهایم به نتیجه برسانیم.
وی در ادامه گفت: در وهله اول باید از خدای بزرگ تشکر کنیم. ولایت فقیه صراط مستقیم ماست و بهترین نعمت خداوندی است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: تلاش ما این است که در نیروی زمینی بی خانهای وجود نداشته باشد و اولویت ما خانه سازمانی است که در اختیار آنها قرار بگیرد.
وی یادآور شد: کاری کنیم که باقیات و صالحات از ما باقی بماند تا نه در این دنیا و نه آن دنیا شرمنده کسی نباشیم.
امیر سرتیپ دوم ارجمندی معاون مهندسی و پدافند غیر عامل نزاجا نیز در این مراسم، گفت: وزارت دفاع حلقه مهمی در حوزه تهاتر است، نیروی زمینی ۳۸هزار واحد سازمانی دارد، خیلی از این واحدها بخاطر قدیمی بودن قابل استفاده نیستند، ۲۲هزار واحد مسکونی واقعی داریم.
وی افزود: دوهزار واحد جدید ساخته شده است و بیش از ۱۰هزار واحد هم در مرحله بالای ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی قرار دارند.
معاون مهندسی و پدافند غیر عامل نزاجا تصریح کرد: دنبال کاهش مشکل کارکنان نزاجا در حوزه مسکن هستیم. ۱۹شرکت علی رغم مشکلات موجود سرباز گونه با حرکت جهادی در کنار ما حضور دارند و تدابیر فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران را پیش میبرند.
معاون مهندسی و پدافند غیر عامل نزاجا تأکید کرد: شرکتهای مهندسی مختلفی در شیراز، اصفهان، مشهد، زاهدان، منطقه شمال شرق، کرمان، خوزستان، خرمشهر، ارومیه، قوچان و برخی شهرهای دیگر فعالیت دارند و روند ساخت منازل مسکونی ادامه دارد.