به گزارش ایرنا، ابوطالب جلالی شامگاه دوشنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان شاهرود، اظهار داشت: مسیرهای آب مشخص است اما وجود موانع در این مسیر به ویژه در رودخانه و کم توجهی در خالی کردن نخاله های ساختمانی سبب بروز مشکلات جدی در زمان بارندگی می شود.
وی با بیان اینکه شهروندان نخاله ها را در نزدیک ترین محل های در دسترس خود تخلیه می کنند، افزود: ضروری است شهرداری محلی را برای جمع آوری این نخاله ها مشخص و تابلوهایی برای راهنمایی شهروندان نصب کند.
سرپرست فرمانداری شاهرود یادآور شد: علاوه بر نخاله ها که چهره نازیبایی به شهرمی دهد، تجاوز به حریم رودخانه نیز سبب ایجاد نگرانی هایی شده است.
جلالی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه تکالیف اساسی در حوزه های محیط زیست و منابع طبیعی بر عهده دولت گذاشته است، ابراز کرد: کیفیت دفن زباله های شهری نیز باید مورد توجه قرار گیرد و برای اجرای طرح جامع مدیریت پسماند بیش از پیش پیگیری شود.
معاون خدمات شهری شهرداری شاهرود نیز با بیان اینکه در استان شهرهای شاهرود و سمنان دارای طرح جامع مدیریت پسماند هستند، تصریح کرد: با داشتن این طرح طبق قانون می توان سازمان مدیریت پسماند و مواد و بازیافت را هم تشکیل داد که این کار در شورای شهر و کمیته انطباق شهرستان مصوب شد و به امضای معاون استاندار رسید.
امیر عرب اسماعیلی اضافه کرد: طرح جامع مدیریت پسماند دارای ۲ طرح تفضیلی مدیریت نخاله های ساختمانی و تفکیک پسماند خشک از مبدأ است که برای اجرای آن ها نیز اقدام و پیمانکار طرح تفکیک پسماند خشک مشخص شده است.
شهر شاهرود بیش از ۱۵۰ هزارتن جمعیت و سه هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت دارد .