محمدرضا دهشیری بعد از ظهر دوشنبه در وبینار«معرفی توانمندیهای تجاری و سرمایه گذاری استان هرمزگان با داکار» افزود: مذاکره و رایزنی هایی در این زمینه انجام شده که می تواند به اقدام عملی برسد.
وی ادامه داد: در اولین گام لازم است گزارش مستندی از عملکرد وتوانمندی هرمزگان در این بخش ها تهیه شود تا مبنای تصمیم گیری های بعدی قرار گیرد.
دهشیری اضافه کرد:سفارت ایران در داکار آماده است شرایط امضای تفاهمنامه دو جانبه را فراهم کند تا روابط اقتصادی هرمزگان و سنگال تسهیل گردد.
رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی بندرعباس نیز در این نشست مجازی ضمن معرفی ظرفیت های اقتصادی ، کشاورزی و صنعتی هرمزگان اظعار داشت: بخش خصوصی به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با سنگال به عنوان دروازه ورود به بازارهای منطقه غرب آفریقا علاقمند است.
محمدرضا صفا اضافه کرد:حمایت از مناسبات بانکی و فراهم کردن زیرساختها برای سرمایهگذاری، اعطای روادید به اتباع و فعالان اقتصادی ایرانی و معافیت های مالیاتی و گمرکی از کالاهای ایرانی از مهم ترین خواسته های فعالین اقتصادی برای توسعه روابط تجاری است.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی داکار می تواند فهرستی از کالاهای مورد نیاز خود را برای اتاق بندرعباس ارسال کند تا در اختیار تشکل ها و فعالان اقتصادی قرار گیرد و صادرات به صورت هدفمند به این کشور انجام شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی داکار نیز در این نشست کشاورزی، کشتی سازی و شیلات را از حوزه های مورد علاقه بازرگانان سنگال برای همکاری با هرمزگان دانست.
عبدو لادی سو خاطر نشان کرد: سنگال می تواند با استفاده از توانمندی های هرمزگان ، صنعت صیادی خود را به روز کند.
وی، صنعت بسته بندی را از دیگر بخش هایی اعلام کرد که مورد توجه سنگال است.
در ادامه این نشست فعالان و دست اندرکاران شیلات وکشتی سازی هرمزگان ، ظرفیت های شیلاتی وکشتی سازی استان را به طور کامل برای اعضای اتاق بازرگانی وکشاورزی داکار تشریح کردند