نجف کریمی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه تعداد واحدهای فعال قالیشویی در استان کمتر از ۵۲ واحد است از اینرو شرایط برای تشکیل اتحادیه قالیشویی در استان فراهم نیست و واحدهای فعال در این حوزه زیر نظر اتحادیه فرش دستباف و ماشینی استان قرار دارند.
وی ادامه داد: هماینک ۱۰ واحد قالیشویی در شهرستان شهرکرد و هشت واحد دیگر در سایر شهرستانهای استان فعال است.
کریمی با اشاره به تشدید نظارتها بر فعالیت واحدهای قالیشویی فعال در استان در روزهای پایانی سال، تصریح کرد: با توجه به تعداد شکایتهای مردمی از واحدهای قالیشویی، اما سعی شده است با میانجیگری این شکایات را حل و فصل شود و واحدهای نیز که با شکایت مردمی مواجه می شوند، درصدد جبران خسارتهای وارده بر مشتریان برآمده و از پلمب واحدهای خود جلوگیری کنند.
رییس اتحادیه فرش دستباف و ماشینی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیشترین آسیب مراحل شستوشو در واحدهای قالیشویی متوجه فرشهای ماشینی است، اظهار داشت: از آنجا که فرشهای ماشینی با الیاف مصنوعی بافته میشوند زمانی که این الیاف با پودر کلر تماس پیدا کند، دچار آسیب میشود.
کریمی ادامه داد: برخی فرشها نیز از قبل دارای عیب و آسیبدیدگی هستند و قالیشوییها قصوری در این خصوص ندارند که تشخیص این موضوع با کارشناسان اتحادیه فرش دستباف و ماشینی است.
وی با بیان اینکه نرخهای مصوب سال ۹۹ به تمامی واحدهای قالیشویی ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: نرخ شستوشوی هر مترمربع فرش ماشینی و دستباف متفاوت است و این نرخ جدای از هزینه حمل و نقل فرش است که بطور مثال قیمت شست و شوی هر مترمربع فرش ماشینی بین ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان است.