بیرجند - ایرنا - عملیات اجرایی مدرسه قرآنی بیرجند به مساحت یک هزار و ۲۸۲ متر مربع روز سه‌شنبه با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش آغاز شد.

این مدرسه قرآنی در ۶۰۰ متر مربع زیربنا و با اعتبار پیش‌بینی شده سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان ساخته می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در حاشیه این آیین به خبرنگاران گفت: امیدواریم با توجه به اهمیت وجود یک مدرسه قرآنی استاندارد در مرکز استان بتوانیم با هم‌افزایی دستگاه‌های استانی و همراهی ملی این پروژه را در موعد مقرر به بهره‌برداری برسانیم.

علیرضا کاظمی افزود: اعتبارات اولیه آغاز پروژه و تجهیز کامل آن را تامین خواهیم کرد و از آنجا که بیرجند در نظام تعلیم و تربیت، شهرت دارد باید مراکز قرآنی که مرکز توسعه و ‌نشر اعتقادات اسلامی است به بهترین شکل ممکن در این خطه رقم بخورد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره وضعیت آموزش و مباحث پرورشی در دوران کرونا گفت: فعالیت‌های پرورشی تعطیل نشده است و همچنان در فضای مجازی ادامه دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی در فضای مجازی چند برابر توسعه پیدا کرده و آموزش و پرورش در فضای مجازی توانست دستاورد بزرگی را با شبکه شاد رقم بزند.

وی بیان کرد: این فضای اجتماعی مجازی از ۲ بخش آموزشی و فعالیت‌های پرورشی و تربیت بدنی تشکیل شده که فعالیت‌ها و ضریب نفوذ در این بخش بیشتر شده است.

کاظمی گفت: از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون ۱۲۰ هزار دانش‌آموز آثارشان را به جشنواره علمدار فرستادند و جشنواره عفاف، علوی و کالای ایرانی را برگزار کردیم که مستقیم از شبکه شاد اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: سال‌های گذشته ۳۵۰ هزار دانش‌آموز به راهیان نور می‌رفتند اما فقط در همین استان به صورت مجازی امسال ۶۰ هزار شرکت کننده داشته است.

وی افزود: برای حوزه پرورشی و فرهنگی فرصت‌های فوق العاده‌ای مهیا شده که از مهمترین آنها می‌توان به  مدرسه بازی‌سازان فردا و مدرسه شعر و داستان اشاره کرد.

وی بیان کرد: اگر قرار باشد یکی از بزرگترین دستاوردهای پسا کرونا را بیان کنیم ایجاد فضای امن برای استمرار تعلیم و تربیت با شبکه شاد بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اپلیکیشن ایثار و شهادت و گام دوم انقلاب را از خراسان جنوبی مورد بررسی قرار خواهیم داد که اگر قابلیت کشوری داشته باشد از این ظرفیت استفاده شود.

وی تصریح کرد: تهدیداتی را فضای مجازی ایجاد کرده که به دنبال مدیریت فضای مجازی برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی هستیم.

کاظمی با بیان اینکه شاد سه با قابلیت فوق العاده رونمایی شد افزود: توانمندسازی و ارتقای سواد مجازی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و خانواده‌ها سهم‌شان در نظام تعلیم و تربیت اهمیت پیدا کرد و به نوعی معلم یار شدند.

بیرجند مرکز خراسان جنوبی با ۶۵ هزار دانش آموز ۲ دارالقرآن دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش شامگاه دوشنبه وارد بیرجند شد و بازدید از چند مدرسه و مرکز آموزشی، نشست مجازی با مدیران مدارس، رونمایی از چند طرح و افتتاح اردوگاه گزند شهرستان درمیان از برنامه‌های این سفر ۲ روزه است.