گرگان - ایرنا - مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گلستان گفت که این نهاد در سه سال اخیر ۱۰۰ میلیارد ریال وام برای اجرای ۱۱ طرح با بهره چهار درصدی و ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با بهره هشت درصدی برای ۱۸ طرح اشتغال‌زا در این استان پرداخت کرد.

محمدمهدی سلمان زاده روز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: یارانه حمایتی بنیاد برکت از متقاضان در همه مناطق بین هشت تا ۱۲ درصد و در شهرستان‌های محروم و مرزی مراوه تپه و گمیشان بین هشت تا ۹ درصد است.

وی بیان کرد: بنیاد برکت برای بهره برداری یا توسعه طرح های اقتصادی در قالب مشارکت مدنی به متقاضیان استان تسهیلات بانکی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال برای هر طرح ارایه می دهد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گلستان به تلاش این نهاد برای ساخت مدرسه اشاره کرد و گفت: بنیاد برکت در پنج سال اخیر ۵۶ مدرسه با ۴۰۶ کلاس درس در این استان با هزینه ۳۶۰ میلیارد ریال ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار داده است.

سلمان زاده در ادامه به خدمات این نهاد برای رونق اشتغال اشاره کرد و افزود: امسال سه هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در قالب ۲ هزار و ۲۰۰ طرح با پرداخت ۶۴۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در گلستان ایجاد شد.

به گفته وی اکنون نیز دریافت تقاضا برای حمایت بانکی از طرح های اشتغال‌زا توسط بنیاد برکت ادامه دارد.

وی به برنامه های این اداره کل در حوزه بنیاد احسان نیز اشاره کرد و افزود: امسال از محل اعتبارات این بنیاد هشت هزار بسته نوشت افزار، ۵۰ عدد ویلچر و ۱۳۵ هزار بسته معیشتی میان خانواده های نیازمند توزیع، ۳۵ خانه برای محرومان احداث و ۸۰ زندانی جرایم غیرعمد آزاد شدند.
 

سلمان زاده همچنین از تدارک تهیه ۱۱ هزار بسته معیشتی ویژه ماه رمضان در میان خانوارهای نیازمند گلستان خبر داد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گلستان به سرمایه گذاری ۷۵ میلیارد ریالی بنیاد برکت برای زراعت کلزا در گلستان اشاره کرد و گفت: امسال تعهد قرارداد بنیاد برکت کشت ۲۲ هزار هکتار در هشت شهرستان گمیشان، گنبدکاووس، علی آباد، ترکمن، آق قلا، کلاله، مینودشت و گالیکش بود که به ۳۰ هزار هکتار افزایش یافت.

به گفته وی پرداخت بخشی از بیمه زراعت، یارانه خرید ادوات، توزیع رایگان یک مرحله کود، تامین مهندس ناظر و راهنمایی بهره برداران از جمله برنامه های سرمایه گذاری بنیاد برکت در زراعت کلزا است.

استان گلستان یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب گوناگون دارد و اقتصاد ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.