علی یگانه فرد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا شمار شرکت های فعال در حوزه برق و الکترونیک در استان را ۶۵ واحد اعلام کرد و افزود: سهم این واحدها از کل واحدهای صنعتی مستقر در استان زنجان، پنج درصد است.
وی ادامه داد: واحدهای برق و الکترونیک در استان زنجان به لحاظ مقیاس شامل واحدهای بزرگ گروه صنعتی ایران ترانسفو، پارس سوییچ و واحدهای سیم و کابل و همچنین واحدهای متوسط و کوچک و دانش بنیان است.
یگانه فرد با بیان اینکه عمده ترین مواد اولیه وارداتی مصرفی صنایع برق و الکترونیک استان زنجان شامل ورق هسته برای تولید انواع ترانسفورماتور است، اظهار داشت: مفتول مس و انواع گرانول دیگر مواد اولیه عمده مصرفی هستند که در داخل کشور تامین و تولید می شوند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان گفت: طی ۱۱ ماهه امسال میزان صادرات محصولات برق و الکترونیک این استان بیش از ۱۷ میلیون دلار بوده است که این میزان نسبت به سال گذشته نزدیک ۱۵ درصد افزایش دارد.
یگانه فرد افزود: کشورهای عراقق، افغانستان، سوریه، ارمنستان، امارات متحده عربی، بلغارستان و نیجریه از جمله مقصدهای صادراتی محصولات تولیدی صنایع برق و الکترونیک زنجان هستند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان به ظرفیت ها و اولویت های سرمایه گذاری در صنایع برق و الکترونیک این استان اشاره کرد و گفت: تولید ورق هسته ای ترانس، تولید مفتول مسی و تولید و مونتاژ لوازم خانگی با برندهای معتبر از جمله این اولویت ها است.