یزد- ایرنا- استاندار یزد گفت: برای موفقیت در گسترش فرهنگ نماز و رسیدن به اهداف باید نقاط ضعف و قوت گذشته بررسی، اولویت‌بندی و به صورت برنامه‌محوری برای رسیدن به اهداف اقدام شود.

به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی روز چهارشنبه در اجلاس سالانه اقامه نماز یزد با بیان اینکه تاکنون اقدامات خوبی در استان برای گسترش این واجب الهی انجام شده از تلاش‌ها قدردانی کرد و افزود: در نظارت و برنامه هنوز دچار خلاء هستیم و برای حل مشکل باید علمی مسایل دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه ارزیابی مستمر جامع از فعالیت‌های صورت گرفته در گذشته ضروری است ادامه داد: اگر برای هر امری به خصوص اقامه نماز طبق برنامه اقدام شود خروجی آن بهتر و نتایج ارزشمندی در جامعه دارد.

این مسوول اظهار کرد: تلاش‌ها در حوزه نماز باید بیشتر متوجه نوجوانان و جوانان باشد و برای تحقق این مهم به یک کار بزرگ جهادی و همه جانبه با مشارکت همه اقشار نیاز است.

به گفته طالبی نه فقط مدارس و دانشگاه‌ها که همه باید بر حسب وظایف و رسالت دینی خودبا تعامل سازنده با ستاد اقامه نماز برای گسترش آن در جامعه و بین نسل جوان بیش از قبل انجام دهند.

استاندار یزد تصریح کرد: باید از تشکل‌ها و گروه‌های مردمی که بی‌منت و خالصانه در بخش‌های مختلف فرهنگی و نماز تلاش دارند قدردانی و بخشی از فعالیت‌ها به آنها واگذار شود.

طالبی بیان کرد: در کنار تجلیل از  مدیران اجرایی که وظیفه اقامه نماز را بر عهده دارند چه بسیار زیبنده است که در کنار این کار از خدمات و فعالیت افراد دلسوز فعال نیز قدردانی شود.

همچنین نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: برای گسترش فرهنگ نماز و قرآن باید با همکاری آموزش و پرورش و برخی دستگاه‌های اجرایی از همان ابتدای زندگی برای آن اقدام کرد.

آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی افزود: هرچند تاکنون برای اقامه نماز تلاش‌های خوبی صورت گرفته ولی اصلا کافی نیست و باید همه در کنار هم برای گسترش آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه در مسجدسازی در اکثر مناطق استان کارهای خوبی انجام گرفته، بررسی مسایل و مشکلات آنها به خصوص تکمیل فضاهای موجود و انجام امور فرهنگی را خواستار شد.

امام جمعه یزد به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در این سند امور مختلف دیده شده ولی باید به امر نماز و قرآن در مدارس و مراکز آموزشی عنایت خاص صورت گیرد.

ناصری یزدی، ایجاد مدارس امین با حضور روحانیون را کاری مهم در نظام تعلیم و تربیت ذکر کرد که تاکنون خروجی خوبی در عرصه گسترش معارف دینی در بین دانش‌آموزان داشته و باید در استان تقویت شود.

وی گفت: اگر به نماز و قرآن در بین مردم به خصوص نسل جوان با همکاری تمام بخش‌ها اقدام لازم به عمل آید شاهد حل بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی و تهدید نرم دشمنان خواهیم بود.

همچنین مدیر ستاد اقامه نماز یزد گفت: به رغم تمامی تلاش‌های انجام گرفته در سال‌های گذشته هنوز حدود ۱۰۰ مدرسه استان فاقد نمازخانه هستند و به ۱۳ هزار مترمربع فرش سجاده‌ای برای مکان‌های موجود در استان نیاز است .

حجت‌الاسلام سیداکبر موسوی افزود: به طور میانگین در جاده‌های اصلی استان با فاصله ۱۱ کیلومتر، یک نمازخانه وجود دارد که سالانه در امور فرهنگی با همکاری مردم، خیران و مسوولان تلاش خوب دارند و برای گسترش امور آنها بیشتر اقدام می‌شود.

در پایان این اجلاس با لوح سپاس از ۴۲ دستگاه فعال در امر اقامه نماز در استان قدردانی شد.