به گزارش ایرنا با توجه به شیوع ویروس کرونا برگزاری جشنهای مذهبی و اجتماعات مردمی مجاز نیست و نحوه برگزاری جشنها رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته است.
راهاندازی کاروان شادی خودرویی، بهرهگیری از فضای مجازی و کمک به نیازمندان از رویکردهای مردم و ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت در مناسبتهای مذهبی است تا ضمن حفظ سلامتی خود و دیگران، از برکات این ایام فرخنده و مبارک نیز بهرهمند شوند.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: جشن میلاد امام علی (ع) روز پنجشنبه در ۱۵ بقعه متبرکه استان برگزار می شود و در شهرهای با وضعیت نارنجی از جمله قاین این مراسم به صورت مجازی است.
حجت الاسلام حسن رحیمی درباره برنامههای بقاع متبرکه در روز ۱۳ رجب اظهار داشت: در این روز علاوه بر سخنرانی، برگزاری برنامههای مختلف از جمله تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان برجسته، مدیحه سرایی و مولودی خوانی در دستور کار است.
وی افزود: در بقاع متبرکه که جشن مولود به صورت حضوری برگزار میشود به دلیل شیوع ویروس کرونا، رعایت دستورالعملهای بهداشتی در دستور کار قرار دارد.
همزمان با شب میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر نیز کاروانهای شادی و جشنهای محدود با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نقاط مختلف خراسان جنوبی برگزار شد.
این کاروانها با حضور در مناطق مختلف شهری و روستایی و پخش سرود و مولودی، ایام ولادت مولی الموحدین را جشن گرفتند.
برگزاری برنامههای مختلف از جمله تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان برجسته، مدیحه سرایی و مولودی خوانی، طبخ و توزیع غذای نذری در سراسر استان از برنامههایی است که به مناسبت ولادت امیرالمومنین (ع) و در استان خراسان جنوبی برگزار شد.
همزمان با سیزدهم رجب، مرکز نیکوکاری رسانه یاران خراسان جنوبی نیز با همکاری گروه جهادی شهید فرهادی و مؤسسه خیریه انصارالحجه (عج) مشهد مقدس اقدام به طبخ و توزیع سه هزار پرس غذای گرم کرد.