مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از سال ۱۳۹۵ با همکاری و مساعدت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد و فاز دوم آن هم در سال ۱۳۹۷ تشکیل شده است.
وحید مفید معاون توسعه مدیریت و منابع انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در حاشیه راه اندازی به خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا گفت: شرکت ها و افراد محقق در قالب هسته های نوآور در این مرکز فعالیت می کنند و امکاناتی مانند پایلوت پلن و آزمایشگاه برای آنان فراهم شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۵۰ شرکت و هسته نوآور در این مجموعه فعال هستند و امکانات برای جذب سایر شرکت ها، هسته های نوآور و دانش بنیان در این مرکز وجود دارد.
مفید ادامه داد: در چهار سالی که از فعالیت این مجموعه می گذارد، دستاوردهای خوبی در زمینه تولید محصولات محقق شده و همچنین بسیاری از فارغ التحصلان دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بازار کار و صنعت معرفی شدند.
وی درباره تولیدات این مجموعه گفت: در این مرکز محصولات مختلفی تولید شده که ساخت فروکتوز، طعم دهنده های مواد غذایی و یک سری مکمل های غذایی برای افراد خاص و همچنین یک سری نرم افزارهایی برای رژیم غذایی از جمله این محصولات است.
به گزارش ایرنا، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح امروز از دستاوردهای صنایع غذایی تولیدی شرکت های دانش بنیان فعال در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کرد.