«محمدجواد قربانیان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارزش ریالی تخلف این واحدهای مرغداری ۷۵ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال برآورد میشود.
وی از رشد ۲۳ درصدی وصول شکایات ستاد خبری سازمان صمت استان مرکزی خبر داد و اظهار داشت: ۷۱۴ شکایت بهمن سال ۹۹ از طریق سامانه این ستاد دریافت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد داشته است.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صمت استان مرکزی اظهار داشت: از مجموع شکایات دریافت شده ۵۷۱ فقره تلفنی، ۱۰۷فقره حضوری و ۳۶ فقره مربوط به ناظران افتخاری (کتبی) بوده و از مجموع شکایات رسیدگی شده، تعداد ۱۵۴ فقره ( ۲۲ درصد) منجر به تنظیم برگ گزارش بازرسی و ۴۵۶ فقره (۶۴ درصد) منجر به عدم احراز تخلف و ۱۰۴ فقره (۱۴ درصد) در حال پیگیری است.
قربانیان بیان کرد: از این تعداد شکایات، ۹۲ درصد یعنی ۶۵۳ فقره مربوط به کالا و بقیه که ۶۱ فقره است مربوط به خدمات بوده و بیشترین شکایتهای واصله مربوط به روغن مایع و نباتی و نان بوده است.
بر اساس اعلام معاونت امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز مرغداران این استان موظف به رعایت مصوبه تنظیم بازار برای عرضه محصولات پروتئینی هستند و با متخلفان برخورد جدی میشود.
بر این اساس و مطابق مصوبه ستاد تنظیم بازار استان مرکزی قیمت مرغ زنده ۱۴۴ هزار ریال و برای مصرف کننده ۲۰۴ هزار ریال تعیین شده و فروش این محصول بیشتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار استان ممنوع است.
۹۶۰ واحد مرغداری در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.