تبریز - ایرنا - شهردار تبریز گفت: بودجه پیشنهادی شهرداری برای سال ۱۴۰۰ به شورای اسلامی این شهر تقدیم شده است که نسبت به بودجه امسال حدود ۷۰ درصد رشد یافته است.

ایرج شهین باهر، در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این میزان رشد بودجه به علت افزایش قیمت اقلام و حقوق کارکنان شهرداری پیش بینی شده است، افزود: بودجه سال آینده شهرداری تبریز پنج هزار و ۷۷۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که از این میزان ۶۰ درصد بودجه عمرانی و ۴۰ درصد نیز بودجه جاری است.

وی با اشاره به اینکه در صورت تصویب بودجه از سوی شورای اسلامی تبریز، شهرداری سال آینده بر اساس این بودجه عمل خواهد کرد، اظهار داشت: بودجه شهرداری تبریز در سال جاری سه هزار و ۵۸۰ میلیارد تومان بود که با وجود شیوع ویروس کرونا و تاثیر در روند درآمدزایی بخش های مختلف شهرداری، در ۹ ماهه امسال ۸۲ درصد از بودجه محقق شد و تلاش می شود تا پایان سال ۱۰۰ درصد آن تحقق یابد.

شهردار تبریز گفت: در دوره مدیریت جدید شهری تلاش شد تا هر سال با پرهیز از پیشنهاد بودجه ای ویترینی به شورای اسلامی این شهر، بودجه ای منطقی، واقعی و عملیاتی پیشنهاد شود و بر اساس آن نیز بودجه بدون تغییر تصویب شده است.

شهین باهر، با اشاره به اینکه در سه سال گذشته تحقق بودجه متناسب با پیش بینی ها بوده است، ادامه داد: با توجه به رکود ساخت و سازها در سال جاری و سال آینده، در بودجه سال آینده شهرداری تبریز منابع و فضاهای دیگری برای پیگیری درآمدهای شهرداری تعریف و تلاش شده است تا از کیفیت خدمات دهی به مردم کاسته نشود.

وی یادآوری کرد: هر ماه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان حقوق به کارکنان شاغل در شهرداری تبریز پرداخت می شود که این میزان پرداختی در ماه های بهمن و اسفند حدود سه برابر افزایش می یابد.

از شهرفروشی در تبریز جلوگیری شده است

شهردار تبریز با تاکید بر اینکه در این دوره از مدیریت شهری تلاش شده از شهرفروشی جلوگیری شود، گفت: در این دوره تجاری سازی محدود شده و اجازه داده نشده حتی یک متر کاربری فضای سبز تغییر یابد بلکه در سه مورد نیز کاربری مسکونی به فضای سبز تغییر کاربری داده شده است.

شهین باهر، افزود: در این دوره ۴۰ بوستان شهری افتتاح و به بهره برداری رسید، ۱۶ بوستان در دست احداث است و تلاش می شود تا پایان دوره تعداد بوستان های بهره برداری شده در تبریز به ۶۰ بوستان برسد.

احداث « پارک بزرگ تبریز» مانعی برای فعالیت کشاورزان این منطقه ایجاد نمی کند

وی با اشاره به اینکه احداث «پارک بزرگ تبریز» از جمله پروژه های مهم سال آینده شهرداری است، اظهار داشت: احداث این پارک در زمینی به وسعت ۶۰۰ هکتار مانعی برای فعالیت کشاورزان این منطقه ایجاد نمی کند چراکه این پارک در قالب «پارک کشاورزی» برنامه ریزی و اجرا می شود.

شهردار تبریز با اشاره به امضای تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الانبیا برای احداث پارک بزرگ تبریز، گفت: قرارداد احداث این مجموعه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و تلاش می شود تا پایان دوره مدیریت جدید شهری مرحله اول این پارک و حوضچه آن برای استفاده مردم به بهره برداری برسد.

شهین باهر با اشاره به فعالیت جمعی از کشاورزان در حاشیه این پارک، یادآوری کرد: این پارک طوری طراحی شده تا علاوه بر حفظ فعالیت آن ها، مسیرها، پیاده روها و فضاهای لازم برای دسترسی بهتر و آسان مردم به این اراضی جهت تهیه محصولات کشاورزی فراهم شود.

یک میلیون اصله درخت و درختچه در شهر تبریز کاشته می شود

شهردار تبریز با بیان اینکه سال جاری در این شهر به عنوان فضای سبز نام گذاری شده، گفت: در دوره پنجم شورای اسلامی تبریز در حوزه فضای سبز تحول اساسی شده و بر این اساس قرار بود امسال یک میلیون اصله درخت و درختچه کاشته شود که تلاش می شود این کار محقق شود.

شهین باهر، ادامه داد: تا کنون ۵۵۰ هزار اصله درخت و درختچه در سطح تبریز کاشته شده و بقیه نیز تا پایان فصل درختکاری با مشارکت مردم و نهادهای مختلف کاشته می شود.

وی با بیان اینکه کل درختان تبریز از آغاز تاکنون یک میلیون اصله بوده است، اظهار داشت: امسال به اندازه کل گذشته تبریز درخت و درختچه در این شهر کاشته می شود.

شهردار تبریز با اشاره به طرح کاشت درخت میوه رایگان از سوی شهرداری در حیاط منازل مردم این شهر، یادآوری کرد: تاکنون ۵۵۰ نفر برای کاشت درخت میوه در حیاط منزل خود در سامانه ثبت نام کرده اند.

اولین رای مجازات سبز برای کاشت ۲۰۰ اصله نهال در تبریز صادر شد

شهردار تبریز با اشاره به صدور اولین رای مجازات سبز در تبریز گفت: بر اساس رای دستگاه قضایی یک نفر در این شهر به کاشت ۲۰۰ اصله درخت محکوم شده و صدور این رای نقطه عطفی در توسعه فضای سبز این شهر است.

شهین باهر با مبارک خواندن این رای و قدردانی از قضات برای صدور این رای، افزود: صدور این رای لایق فرهنگ مردم تبریز و نشان از توسعه فرهنگی این شهر بوده و قضات دستگاه قضایی با تداوم صدور این آرا به توسعه فضای سبز کمک می کنند.

کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.