دارا کریمی نژاد روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بازدید ۲ روزه از روستاهای دیشموک گفت: دیشموک ظرفیت مناسبی در حوزه اب و خاک داراد که اجرای برنامه های اقتصادی در این زمینه در اولویت است.
وی کشت گیاهان دارویی در بخش دیشموک را یکی از ظرفیت های اقتصادی با سوددهی مناسب دانست و بیان کرد: به منظور ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی برای مردم بخش دیشموک ۵ الی ۱۰ هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی این بخش به زیر کشت گیاهان دارویی میرود.
تاکنون در ۲۹۰ هکتار از ارضی ملی بخش دیشموک کهگیلویه گیاه داروئی کشت شده است.
بخش دیشموک تنها ذخیره گاه گیاه دارویی کرفس کوهی در کهگیلویه و بویراحمد است و مرغوب ترین نوع این گیاه دارویی در منطقه دل افروز دیشموک می روید.
کریمی نژاد با اشاره به اینکه منطقه دیشموک به عنوان پایلوت گیاهان دارویی در استان معرفی شده است اضافه کرد: از ظرفیت بنیاد علوی در این راستا به نحو احسن استفاده خواهد شد.
وی اجرای برنامههای فرهنگی موثر در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی را از دیگر اولویت ها در بخش محروم دیشموک ذکر کرد و گفت: با همکاری نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی برنامههایی در کوتاه مدت برای کاهش این آسیبها اجرا میشود.
کرمی نژاد تصریح کرد: در راستای ساماندهی و تعریض مسیر ارتباطی تنگ چویل به خوزستان و خروج دیشموک از بن بست اعتبار خوبی در سال آینده به این طرح تزریق خواهد شد.
وی اضافه کرد: برای پرکردن اوقات فراغت با همکاری مدیرکل ورزش و جوانان طرح چمن مصنوعی در روستاهای حومه غربی با مشارکت بنیاد علوی اجرا میشود.
بخش دیشموک با ۲۳ هزار نفر جمعیت و ۸۵ روستا در ۸۵ کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه قرار دارد.
شهر دیشموک از شمال به شهرستان لردگان در چهارمحال و بختیاری، از غرب به ایذه و باغملک در خوزستان، از جنوب به ارتفاعات سه هزار متری کوه سیاه و بخش بهمئی گرمسیر و از شرق به بخشهای مارگون و چاروسا و شهر دهدشت ارتباط دارد.
به گزارش ایرنا، اعضاء شورای اداری شهرستان کهگیلویه در این سفر ۲ روزه از روستاهای درغک، اسفندان، سردو و جاده تنگ چویل به خوزستان بازدید کردند.