یوسف بیدخوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون در این زمینه تقاضا برای دریافت هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال تسهیلات ثبت شده که ۸۸۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
وی ادامه داد: باید در زمینه تسهیل پرداخت سایر مبالغ تقاضا شده نیز همکاریهای لازم صورت گیرد تا حداقل بخشی از خسارت وارده به واحدها و تاسیسات گردشگری جبران شود.
معاون مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی همچنین به بازگشایی یک چهارم واحدهای اقامتی این استان از پنجم خرداد ماه امسال تاکنون اشاره و بیان کرد: میانگین تکمیل گنجایش این واحدها ۲۰ تا ۲۲ درصد بوده که نشاندهنده تراکم اندک جمعیت مسافران است.
بیدخوری افزود: طبق بررسیهای انجام شده بعداز بیمارستانها واحدهای اقامتی بیشترین میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی را دارند و بازدیدهای سرزده از این واحدها نیز گویای رعایت کامل دستورالعملها در این واحدهاست.
وی ادامه داد: تمام شرایط و ملزومات برای احیای صنعت گردشگری با رعایت حفظ سلامت مردم مهیاست و امیدواریم با افزایش واکسیناسیون شاهد آغاز دوران رشد صنعت گردشگری در پساکرونا باشیم.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: تاکنون از بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ واحد و تاسیسات گردشگری در این استان هیچ واحدی اعلام انصراف از فعالیت نداشته است و صرفا سه چهارم واحدها تقاضای تعطیلی موقت کردهاند.
بیدخوری افزود:رونق گردشگری و مشاغل وابسته به آن میتواند موجب تحول و رونق اقتصاد استان خراسان رضوی شود و با رونق سفر شاهد رشد فزاینده گردشگری داخلی خواهیم بود زیرا تا باز شدن کامل مرزهای خارجی و انجام سفرهای خارجی هنوز زمان زیادی نیاز است.
طبق آخرین آمار دریافتی تا ۲۰ بهمن ماه امسال در مجموع بیش از ۴۲ هزار میلیارد ریال خسارت ناشی از شیوع ویروس کرونا به صنعت گردشگری استان خراسان رضوی وارد شده است.
از مجموع حدود ۹۰ هزار شاغل مستقیم و غیرمستقیم در حوزه گردشگری این استان تا کنون حدود نیمی از آنها بیکار شدهاند.
طبق آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون یک میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۶۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۹۳ تن از مبتلایان طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۶۰ هزار و ۷۳ تن رسیده است.