رضا فرجام روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: اصناف و بازاریان به دلیل تعطیلی ناشی از شیوع کرونا در یک سال گذشته دچار ضرر وزیان زیادی شدند اما باید از این دوران تجربه کسب کرد و دنبال راه حلی برای جلوگیری از وارد شدن ضرر و زیان بیشتر به این قشر بود.
وی افزود: قرار بود برخی تسهیلات در اختیار اصنافی که به دلیل شیوع کرونا دچار ضرر و زیان شدند قرار گیرد که متاسفانه محقق نشده است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف اهواز ادامه داد: ایجاد یک سامانه جامع اینترنتی با نظارت دستگاههای نظارتی برای جلوگیری از هرگونه تخلف، و خرید و فروش اصناف در آن، نه تنها از وارد کردن ضرر و زیان به بازاریان جلوگیری میکند بلکه در کاهش تردد مردم در بازار و شهر نیز موثر است.
وی بیان کرد: بازرسی اتاق اصناف اهواز بر نحوه رعایت پروتکلهای بهداشتی ازسوی اصناف گروه یک ( نانواییها و فروشندگان مواد غذایی و خوراکی) که اجازه فعالیت را در شرایط قرمز کرونایی دارند نظارت دارد.
فرجام گفت:در صورتی که دستگاههای ناظر همچون سازمان صمت و یا مرکز بهداشت نیاز به نیرو برای بازرسی داشته باشند با آنها همکاری خواهیم کرد.
پلمب بیش از یکهزار واحد صنفی متخلف در اهواز
فرماندار اهواز و رییس ستاد مدیریت و کنترل کرونا این شهرستان گفت: از آذر امسال تاکنون یک هزار و ۹ واحد صنفی اهواز به دلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی پلمب شدند.
جمال عالمی نیسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در این مدت ۸۶ هزار و ۹۶۰ بازرسی از واحدهای صنفی در اهواز انجام گرفت که ۷۶ هزار و ۲۵۷ مورد تذکر، یک هزار و ۴۶۳ اخطار کتبی و ۸۳۵ تعهد به اصناف ابلاغ شد.
در اهواز بالغ بر ۴۵هزار واحد صنفی وجود دارد.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۱۱ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.