اراک - ایرنا - استاندار مرکزی خدمات دولت تدبیر و امید در این استان را ارزشمند توصیف کرد و گفت: این خدمات با وجود تنگناهای اقتصادی، تحریم‌ها و کمبود اعتبارات، بسیار تاثیرگذار و بی‌سابقه است.

سید «علی آقازاده» روز دوشنبه در آئین بهره‌برداری از ساختمان جدید شهرداری شهر ساروق اراک افزود: دولت تدبیر و امید، دولت جمهوری اسلامی و مورد تائید رهبر معظم انقلاب است و خدمات و دستاوردهای آن باید در جامعه معرفی شود.
وی ادامه داد: اگر چه فرصت زیادی تا پایان فعالیت دولت تدبیر و امید باقی نمانده، اما سرعت و شتاب خدمت‌رسانی و فعالیت دستگاه‌های اجرایی نباید متوقف شود و مسئولان باید تا آخرین لحظه به تلاش خود برای حل مشکلات مردم ادامه دهند.
استاندار مرکزی اظهار داشت: خدمت صادقانه و کار جهادی برای مردم وظیفه تمامی مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی است و هیچ قصور و کم‌کاری از مسئولان دولتی پذیرفتنی نیست.
آقازاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: آستان مقدس امامزادگان ۷۲ تن شهر ساروق فرصت ارزشمندی برای جذب گردشگر و زائر به این خطه است و باید از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
وی اضافه کرد: سال گذشته ۱۰ میلیارد ریال برای توسعه شبستان امامزادگان ۷۲ اختصاص یافت اما گنبدهای این امامزادگان هم در حال تخریب است که باید بعد از تعطیلات نوروز عملیات مرمت آنها آغاز شود و آخر خردادماه سال آینده تمامی طرح‌های توسعه‌ این استان مقدس به بهره‌برداری برسد.
استاندار مرکزی گفت: دستگاه‌های متولی از قبیل ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اوقاف و امور خیریه نیز باید در طرح توسعه آستان مقدس امامزادگان ۷۲ تن مشارکت گسترده داشته باشند و در صورت کم کاری باید پاسخگو باشند.
ساختمان شهرداری ساروق در زمینی به مساحت یک‌هزار و ۵۰۰ متر مربع و زیربنای یک‌هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
همچنین مدرسه رضویه دهستان مشهدالکوبه در زمینی به مساحت ۳۸۰ متر مربع و زیر بنای ۳۳۱ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
شهر ساروق واقع در ۴۸ کیلومتری اراک دارای سه هزار نفر جمعیت است  و فرش دستبافت این منطقه شهرت جهانی دارد.

استان مرکزی به مرکزیت اراک، با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۵۳۰  کیلومتر مربع حدود ۱.۸۲ درصد از مساحت کل کشور را به خود اختصاص داد و از شمال به استان‌های البرز و قزوین، از غرب به همدان، از شمال شرقی به تهران، از جنوب به لرستان و اصفهان  و از شرق به قم و اصفهان محدود است.

  این استان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت، ۱۲ شهرستان، ۲۳ بخش، ۳۲ شهر، ۶۶ دهستان، یکهزار و ۳۹۴ آبادی دارای سکنه و ۴۶ آبادی خالی از سکنه‌ است.