مشهد- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: گروه نظارتی این نهاد بر فعالیت ۱۴ کشتارگاه در استان نظارت می‌کند.

حسن جعفری روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ضرورت نظارت بر فعالیت کشتارگاه ها و توزیع مرغ کشتار شده در بازار، گروههای نظارتی جهاد کشاورزی در ۱۰ شهرستان این استان فعال هستند.

وی ادامه داد: با تقویت این نظارت‌ها تلاش می‌شود مرغ کشتار روز به بازار استان هدایت شده و از انتقال و فروش آن در بازارهای دیگر و به قیمت بالاتر جلوگیری شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: علاوه بر این با رسیدن سن کشتار در مرغداری ها اخطار لازم برای هدایت طیور به کشتارگاه برای مرغداران صادر می شود و به این ترتیب نگرانی بابت کشتار و توزیع در بازار نخواهیم داشت.

روزانه بیش از ۴۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی مصرف می‌شود و هزار و ۴۰۰ واحد تولیدکننده مرغ گوشتی با ظرفیت تولید هر دوره ۲۶ میلیون قطعه در استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی فعالیت دارند.