مدیر کمیته امداد لارستان گفت: این میزان سرمایه گذاری و تسهیلات اشتغال زایی در قالب بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بوجه و همچنین وام های اعطایی صندوق حمایت امداد با سود چهار درصد به متقاضیان روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر این شهرستان پرداخت شد.
هوشنگ دلاور سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همچنین از محل اجرای این طرح ها و خوداتکایی و توانمندسازی مددجویان و متقاضیان تاکنون بالای ۹۰ خانواده مددجوی این شهرستان با بررسی های جامع و کارشناسی خودکفا و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شده اند.
وی گفت: البته خروج این خانوارها از زیرپوشش کمیته امداد به معنای رها کردن آنها و بی تفاوت شدن نسبت به آینده و زندگی و معیشتشان نیست و اگرچه با رضایت و استقبال خود این افراد تنها مستمری ماهیانه آنها قطع می شود اما از سایر خدمات این نهاد حمایتی در بخش های مختلف همچنان بهره مند هستند.
دلاور ابراز داشت: یکی از رویکردها و سیاست های مهم کمیته امداد به ویژه در سال های اخیر خروج تدریجی خانوارهای زیر پوشش از چرخه حمایتی با استفاده از همین طرح های اشتغال زایی و توانمندسازی آنها بوده است.
وی ابراز داشت: کمیته امداد همچنین در کنار اجرای طرح های اشتغالزایی و سیاست حمایتی و توانمندسازی خانواده ها و مددجویان، فراگیری مهارتهای فنی حرفهای، آشنایی افراد به ویژه زنان سرپرست خانوار با انواع مشاغل خانگی و مشاوره شغلی رایگان برای مجریان طرح ها را نیز در دستور کار قرار داده است.
وی به دیگر اقدام های مهم این نهاد حمایتی در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: کمیته امداد لارستان همچنین با استفاده از کمک های خیرین و اعطای تسهیلات مسکن، برای ۱۲ مددجوی محروم و فاقد مسکن خانه احداث کرده است.
او گفت: همچنین توزیع ۱۰۱ سری جهیزیه به زوج های جوان در سطح روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر شهرستان با اعتباری افزون بر ۲۱ میلیارد ریال، اعطای ۱۴۰۰ کارت هدیه ۵۰۰ هزار ریالی در قالب طرح "لبخند" و اعطای ۵۹۱ فقره وام های کارگشایی با میزان ۳۳ میلیارد ریال تسهیلات به افراد نیازمند و مددجویان از دیگر اقدام های مهم کمیته امداد شهرستان لارستان در سال جاری بود است.
به گفته دلاور، هم اینک نزدیک به چهار هزار خانوار از جمعیت حدود ۲۳۰ هزار نفری شهرستان لارستان زیر پوشش این نهاد حمایتی قرار دارند.
شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله ۳۷۸ کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.