همدان- ایرنا- فرماندار نهاوند از اتصال پروژه راه آهن این شهر به شبکه ریلی کشور خبر داد و گفت: اجرای این طرح موجب رونق اقتصادی و توسعه زیرساختهای حمل و نقل منطقه می‌شود.

"مراد ناصری" روز چهارشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اجرای پروژه ایستگاه دوم راه‌آهن شهرستان  در شهرک شهید حیدری، طرح راه‌آهن نهاوند به واسطه ایجاد این ایستگاه در مرکز شهر، از طریق خط آنتنی ملوسان به طول ۲۳ کیلومتر به شبکه راه‌آهن کشور متصل می‌شود.

وی افزود: شبکه راه‌آهن غرب کشور به طول ۶۰۵ کیلومتر است که از ایستگاه سمنگان در اراک آغاز و با عبور از ملایر، نهاوند، کرمانشاه و خسروی به کشور عراق متصل می شود.

ناصری خاطرنشان کرد: طول مسیر راه‌آهن غرب کشور در قطعه ملایر به نهاوند ۷۱ کیلومتر است که بهمن سال ۹۶ توسط وزیر وقت راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: همچنین پروژه احداث ایستگاه دوم راه‌آهن نهاوند به طول ۲۳ کیلومتر  با اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان در خرداد سال ۹۸ با حضور وزیر راه و شهرسازی، در انتهای شهرک شهیدحیدری نهاوند آغاز شد. 

فرماندار نهاوند گفت: پروژه راه‌آهن آنتنی نهاوند بخشی از طرح راه‌آهن غرب کشور است که این شهرستان را از طریق راه‌آهن غرب کشور (اراک ـ کرمانشاه ـ خسروی) به شبکه ریلی متصل می‌کند.

ناصری بیان کرد: با احداث ایستگاه شهرک شهیدحیدری به ملوسان اتصال نهاوند به شبکه ریلی از سمت کرمانشاه به غرب کشور و از سمت نهاوند_بروجرد به جنوب کشور وصل می‌شود. 

وی تاکید کرد: این پروژه که در یک قطعه احداث می‌شود از ایستگاه شادمانه آغاز و پس از عبور از تنگه ملوسان با عبور از پل خاص به طول ۴۵۵ متر و دو دستگاه تونل به طول ۵۵۰ متر به ایستگاه نهاوند منتهی می‌شود.

او اعتبار این پروژه را در بودجه سال ۱۴۰۰ حدود ۱۴۰میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تا کنون این پروژه در ایستگاه ملوسان نهاوند ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مهمترین مشکل پروژه وجود تعدادی از معارضین محلی زمین‌های کشاورزی مسیر احداث راه‌آهن و تامین اعتبارات مالی است. 

فرماندار نهاوند یادآوری کرد: اتصال شهرستان نهاوند به شبکه ریلی موجب رونق اقتصای و اجتماعی منطقه، بهبود و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه و کاهش ترافیک جاده‌ای می شود و امیدواریم با کمک سایر مسئولین شهرستان بتوانیم مشکل معارضین محلی پروژه را حل کنیم.

شهرستان نهاوند در جنوب استان همدان واقع شده است.