شیراز- ایرنا- صندوق اعتباری هنر اعلام کرد: اهتمام ویژه به سلامت جامعه فرهنگی و هنری کشور و توجه به نگرانی آنها بابت هزینه‌های مختلف درمان از جمله مهمترین اولویت های این صندوق محسوب می‌شود.

این صندوق در پی انتشار خبری با عنوان "هنرمندان برای درمان موسیقیدان شیرازی خواستار مساعدت مسئولان شدند" ضمن تبیین وضعیت این هنرمند و خدمات ارائه شده به وی، اعلام کرد:‌ این صندوق از ابتدای امسال تاکنون به بیش از ۴۲ هزار و ۳۰۰ پرونده هزینه‌های درمانی رسیدگی و بیش از ۸۱ میلیارد ریال خسارت مستقیم به بیمه شدگان پرداخت شده است.
صندوق اعتباری هنر یادآور شد:‌ این صندوق در راستای تکمیل زنجیره درمانی، تسهیلات بیمه درمان تکمیلی را برای تامین بخش مهمی از هزینه های مازاد بر تعرفه‌های بیمه تأمین اجتماعی به اعضای صندوق و افراد تحت تکفل ارائه می‌کند.
در ادامه آمده است: بیش از ۶۰درصد سهم حق بیمه متقاضیان بیمه تکمیلی به صورت یارانه مستقیم توسط صندوق اعتباری هنر پرداخت می شود.
همچنین این صندوق با اشاره به اینکه شرکت بیمه گر طرف قرارداد صندوق اعتباری هنر با قریب به چهار هزار مرکز درمانی، بیمارستانی و دندانپزشکی در سراسر کشور قرارداد دارد، ابراز داشت: اعضا از طریق ارائه کد ملی می توانند به صورت آنلاین از خدمات درمانی بدون پرداخت هزینه استفاده کنند و همه خدمات بستری و صدور معرفی نامه به عهده بیمه سرمد است.
در ادامه عنوان شده است که اعضای صندوق می توانند با مراجعه به مراکز طرف قرارداد که لیست آنها در سایت صندوق قرار دارد، صرفاً با پرداخت مبلغ فرانشیز می توانند خدمات درمانی خود را طی کنند و در صورت مراجعه به مراکز غیر طرف قرارداد نیز اعضا پس از ارسال مدارک و ارزیابی توسط کارشناسان طبق ضوابط خسارت درمانی را دریافت می‌کنند.
در ادامه این مطلب بیان شده است که در پی ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی به اعضای صندوق اعتباری هنر از سال ۸۸، با وجود تمامی مزایای بیمه درمان گروهی در اجرای قراردادها با شرکت های بیمه گر مشکلاتی نظیر عدم شفافیت در داده های ارائه شده توسط بیمه گر، عدم دسترسی به داده های تجمیعی و ناتوانی در پاسخگویی به شکایت اعضا مشاهده می شد.
صندوق اعتباری هنر با اشاره به اینکه این مجموعه در سال ۹۶ پس از بررسی موضوعات و مشکلات یادشده با هدف امکان نظارت بر عملکرد شرکت‌های بیمه، ارتقای پاسخگویی، ارائه اطلاعات شفاف به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه اقدام به راه اندازی سامانه بیمانو کرده است.
همچنین اظهار شده است: برای تسریع و سهولت ارائه خدمات، شیوه کار و امکان ثبت هزینه های درمانی در این سامانه به صورت بسیار ساده طراحی و مدارک مورد نیاز برای ارائه به شرکت بیمه و دریافت خسارت درمانی به تفکیک هر مورد در سامانه بیمانو مطرح شده است. امکان مشاهده وضعیت اسناد درمانی، واریز هزینه های دریافتی بیمه شده اصلی و افراد تحت تکفل به تفکیک، از دیگر خدمات این سامانه به شمار می‌رود.
این صندوق اعلام کرده است که به دلیل عدم توجه برخی اعضا در ثبت و بارگذاری مدارک موردنیاز که از سوی شرکت های بیمه اعلام می شود و همچنین اهمال در رفع نواقص اعلامی روند پرداخت خسارت طولانی می شود.
این صندوق افزوده است:  ممکن است در مسیر پرداخت‌ها، نارسایی و مشکلاتی وجود داشته باشد که تلاش می شود این اشکالات برطرف و پرداخت هزینه های درمانی تسریع شود.

اما صندوق اعتباری درباره هنرمند شیرازی، امید امیدی که در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرده بود موفق به دریافت هزینه بیمه تکمیلی نشده، بیان کرده است: نامبرده و همسر ایشان در سال  ۹۹ با ثبت نام در طرح آرامش از مزایای این طرح برخوردار هستند. از ابتدای قرارداد ۱۲ مورد در سامانه بیمانو ثبت هزینه کرده اند که ۳ مورد هزینه ویزیت براساس تعرفه شرکت بیمه  به ایشان پرداخت شده است؛ همچنین در خصوص۹ مورد هزینه پاراکلینیکی بارگذاری شده از سوی ایشان فقط اصل قبض ارائه شده است در صورتیکه برای دریافت هزینه درمانی علاوه بر اصل قبض، دستور پزشک و کپی جواب نیز باعنوان مدارک مورد نیاز اعلام شده است.
همچنین ابراز شده است که بخشی از هزینه های دریافت نشده مربوط به عدم بارگذاری مدارک است که پرداخت وجه بدون ارائه مستندات از سوی شرکت بیمه گر امکان پذیر نیست و خلاف مقررات است.