قم – ایرنا – تولیت حرم حضرت معصومه(س) به تاکید بر تلاش برای خودکفایی خانواده های نیازمند گفت: کمیته امداد نباید محلی برای استقرار محرومان و نیازمندان باشد بلکه باید با تلاش برای خودکفایی این خانواده این نهاد حمایتی به محلی برای عبور این قشر از مشکلات و توانمندسازی آنها باشد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید محمد سعیدی روز چهارشنبه در دیدار مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم با وی که در سالن محراب حرم حضرت معصومه(س)، برگزار شد، افزود: عده‌ای از این افراد محروم، نیاز به آموزش و کار فکری دارند و برای این‌ها باید کار ویژه ای در دستور کار کمیته امداد باشد.

وی با توصیه به صبر و بالابردن تحمل در برخورد با حرف‌ها و رفتار عده‌ای در فضای مجازی اظهار کرد: در فعالیت های خیرخواهانه کاری کنید که خدا از شما راضی باشد و حرف مردم و مخصوصا جوسازی عده ای قلیل در فضای مجازی برای شما اهمیت نداشته باشد.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) ادامه داد: باید جلوی برخورد منفعت طلبانه از این خانواده ها گرفته شود و این برخورد حساب شده و بدون بد آموزی باید صورت گیرد.

وی با تاکید بر توصیه های دینی مبنی بر کمک به هم نوعان افزود: افزایش کمک‌های مردمی به کمیته امداد به دلیل توجه بیشتر مردم به معنویات ونیت خالص و خدمات شفاف کمیته امداد به محرومین و نیازمندان است.

 سعیدی گفت: کمیته امداد توانسته است با گره گشایی از محرومان، اعتماد جامعه را کسب کند و باید از این اعتماد عمومی به عنوان سرمایه مهم کمیته امداد با کار خالصانه حراست کرد.

پرداخت ۳۱۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به نیازمندان قمی

مدیرکل کمیته امداد قم نیز در این دیدار با اشاره به اقدام های حمایتی انجام شده در سال جاری گفت: هفت هزار و ۴۷۸ مورد وام قرض الحسنه از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال توسط کمیته امداد قم در سال جاری پرداخت شده است

اکبر میرشکار با بین اینکه در مجموع ۳۱۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به خانواده های نیازمند قم در سال جاری پرداخت شده است، افزود: کمیته امداد قم در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸، ۹۰درصد افزایش درآمد داشته است که این افزایش به دلیل باور اعتقادی ودینی مردم و اعتماد عمومی به این نهاد است.

وی با بیان اینکه سرانه دریافتی هر یتیم کمیته امداد در استان قم در سطح کشور رتبه نخست را دارد، افزود: باتلاش کمیته امداد استان قم در سال جاری ۲ هزار و ۸۷۴ نفر مشغول به کار شده اند ضمن اینکه برای استمرار و پایداری این اشتغال با دادن وام، افراد به حال خود رها نمی‌شوند و تا  پنج سال تحت مراقبت و مشاوره قرار می گیرند تا به بازدهی کامل برسند.

میرشکار با تاکید بر اینکه شرایط ناشی از کرونا منجر به تسهیل ازدواج جوانان تحت پوشش شده است، تصریح کرد: از ابتدای امسال تا کنون، یک هزار و ۲۲۶ مورد از جوانان مددجوی کمیته امداد قم ازدواج کرده اند که این آمار ۵۶ درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشته است.

میرشکار افزود: در بخش مسکن، علاوه بر وام ودیعه مسکن به یک هزار و ۳۷۱ مددجو، ماهیانه مبلغ سه میلیون ریال اجاره مسکن پرداخت می شود./