به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر روز پنجشنبه به نقل از خسرو درویشی افزود: انواع پرستوهای دریایی و سلیم خرچنگخوار که درجزایر این استان زادآور هستند و پرندگان شکاری از تیره شاهینیان و هوبره از شاخصترین پرندگان بوشهر هستند.
وی با بیان اینکه استان بوشهر به سبب تنوع زیستگاهی و اقلیمی آن از مهمترین محلهای زیستی و مهاجرت گونههای مختلف حیات وحش کشور است، گفت: ۴۶ گونه پستانداران نیز در این استان زیست میکنند که گونههای کل و بز، قوچ و میش، آهو و جبیر و در کنار آنها گربه سانان به عنوان گونههای تحت حمایت و حفاظت و پلنگ ایرانی از شاخصترین آنها به شمار میروند.
درویشی اعلام کرد: دست کم ۴۰ گونه از خزندگان نیز در استان بوشهر پایش شدهاست که علاوه بر انواع مارها، لاکپشتهای مهاجر زادآور، گونه در معرض انقراض لاکپشت نوک عقابی که در جزایر این استان زادآوری دارد، از مهمترین گونههای خزنده استان به شمار میآیند.
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: زیستگاه بیشتر گونههای حیات وحش استان بوشهر مناطق چهارگانه پارکهای ملی دیر- نخیلو و نایبند، مناطق حفاظت شده مند، حله و خاییز، اثرهای طبیعی ملی خارگو و کوه نمک جاشک و پناهگاه حیات وحش خارگ است که تحت مدیریت محیط زیست هستند.
وی اظهار کرد: اداره کل محیط زیست در بیشتر این مناطق با وجود محدودیتهای پرسنلی در سالهای اخیر، حیات وحش استان بوشهر را بصورت مداوم پایش کردهاست.
درویشی افزود: علاوه بر این برای جلب دوستداران حیات وحش و سمنهای زیست محیطی تلاش شدهاست تا در حفاظت و صیانت از این ذخایر ژنتیکی اقدام بهینه صورت گیرد.