مراغه – ایرنا – معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار مراغه با تاکید بر اینکه اگر مردم از خدمات زیربنایی دولت در این شهرستان آگاه شوند، در انتخابات پیش‌رو مشارکت حداکثری خواهند داشت، گفت: مسوولان شهرستان باید این خدمات را به گوش مردم برسانند، زیرا آگاهی حق مردم است. 

سیدعلی موسوی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دشمنان و برخی از عوامل داخلی به دنبال ناکارآمد نشان دادن دولت هستند، اما فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باید حقایق را به مردم انتقال دهند، زیرا دولت با وجود فشارهای اقتصادی، کارهای بزرگی در جای‌جای کشور و از جمله در مراغه انجام داده است. 

افتتاح بخشی از آزادراه مراغه – هشترود

فرماندار مراغه یکی از خدمات زیربنایی دولت در این شهرستان را تلاش برای تکمیل پروژه آزادراه مراغه – هشترود خواند و بیان کرد: این پروژه بزرگ با برآورد هزینه ای به میزان یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان با وقفه مواجه شده بود، اما اکنون قطعه‌های ۲ و سه آن پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصدی دارد.

وی با اشاره به اینکه تکمیل این قطعه‌ها تا پایان دولت دوازدهم هدفگذاری شده است، اظهار داشت: با تکمیل این قطعه‌ها، آزادراه مراغه – هشترود در مسیر ۴۵ کیلومتری مراغه تا نظرکهریزی و بالعکس مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

دولت در تلاش است تا آزادراه مراغه – هشترود در مسیر ۴۵ کیلومتری مراغه تا نظرکهریزی و بالعکس قبل از انتخابات مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد

فرماندار مراغه با تاکید بر اینکه تزریق اعتبار برای تکمیل این پروژه را شخص استاندار آذربایجان‌شرقی و نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی پیگیر هستند، بیان کرد: بهره‌برداری از این آزادراه از جمله مطالبه‌های دیرینه مردم منطقه به شمار می‌رود که اجرای آن سال‌ها متوقف شده بود.

احداث ۱۹۵هزار تن سردخانه 
معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار مراغه گفت: طی سال‌های گذشته ۱۹۵ هزار تن سردخانه در مراغه احداث شده و به موازات آن فرآوری محصولات کشاورزی هم در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.

موسوی اضافه کرد: اگر هر سال تنها ۱۰ درصد به حجم محصولات ورودی به صنایع تبدیلی کشاورزی در شهرستان اضافه شود، اقتصاد محلی شکوفا خواهد شد و شهرک صنعتی صنایع تبدیلی نیز با پیگیری نماینده مردم در همین راستا احداث می‌شود. 

افزایش تعداد تخت‌های فعال بیمارستانی به ۳۵۰ تخت

فرماندار مراغه، توسعه بخش سلامت را از خدمات ارزشمند دولت عنوان و بیان کرد: تعداد تخت‌های فعال بیمارستانی شهرستان به ۳۵۰ تخت رسیده که بخش اعظم آن در دولت تدبیر و امید تحقق یافته است.

موسوی اضافه کرد: زمین یک بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی دیگر نیز تملک و در سایه پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اعتبار آن از محل بودجه سال ۱۴۰۰ تامین شده که به زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

یک بیمارستان ۳۵۰ تحتخوابی دیگر به زودی در مراغه کلنگ‌زنی می‌شود

وی بیان کرد: بیمارستان بیماران سرطانی شهرستان نیز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بخش پرتودرمانی آن تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی به تکمیل تجهیزات بیمارستانی نیز اشاره کرد و افزود: هر سه بیمارستان فعال شهرستان در زمان حاضر دارای بخش «سی تی اسکن» و سایر تجهیزات مورد نیازند و یک مرکز تصویربردای «ام آر آی» دیگر نیز به زودی در شهرستان راه‌اندازی می‌شود.

به گفته فرماندار مراغه از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در بخش سلامت این شهرستان هزینه شده است که رقم قابل توجهی به شمار می‌رود.

اعلام آمادگی ایمیدرو و ایدرو برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی 

فرماندار مراغه گفت: با پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران موسوم به «ایمیدرو» و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران موسوم به «ایدرو» برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی مراغه اعلام آمادگی کرده اند و اکنون به دنبال تامین زمین مورد نیاز برای آن هستیم.

موسوی اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی مراغه نیز همچون شهرک صنایع تبدیلی به احتمال زیاد در فاز توسعه شهرک صنعتی این شهرستان مستقر می‌شود تا زمینه لازم برای شکوفایی اقتصادی شهرستان فراهم شود. 

وی همچنین با اشاره به اینکه «سراجو» از محروم‌ترین بخش‌های استان به شمار می‌رود، اضافه کرد: محرومیت‌زدایی از این بخش در دستور کار قرار دارد و از جمله اقداماتی که تاکنون در این مسیر کلید خورده است، می‌توان به اجرای طرح‌های گازرسانی به روستاهای این بخش اشاره کرد.

وی همچنین اظهار داشت: راه‌اندازی ناحیه صنعتی بخش سراجو نیز طی هفته گذشته و در دیدار با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی مطرح شد تا زمینه اشتغال برای جوانان ابن بخش فراهم شود.

هزینه‌ چشمگیر دولت برای توسعه زیربنایی مراغه

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار مراغه گفت: دولت برای توسعه زیربنایی این شهرستان هزینه‌های چشمگیری صرف کرده که از آن جمله می‌توان به توسعه زیرساخت‌های آب و فاضلاب، ارتباطات، شبکه گازرسانی و اشتغال‌زایی اشاره کرد.

موسوی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ دولت ۵۱.۵ میلیارد تومان در بخش آب و فاضلاب و ۷۶.۳ میلیارد تومان هم در بخش زیرساخت‌های ارتباطی این شهرستان هزینه کرده است.

به گفته وی از سال ۱۳۹۲ به بعد، صاحبان ۴۸ واحد صنعتی و اهالی ۶۹ روستای شهرستان از نعمت گاز بهره‌مند شده‌اند و گازرسانی به ۲۱ روستای دیگر نیز ادامه دارد که در مجموع برای اجرای آنها ۸۰.۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

فرماندار مراغه هزینه حمایت از معلولان زیرپوشش بهزیستی این شهرستان را ۲۲.۵ میلیارد تومان و حجم تسهیلات اعطایی به مشاغل خانگی را نیز ۵ میلیارد تومان عنوان کرد.

موسوی این را هم گفت که دولت تاکنون به میزان ۲۲.۳ میلیارد تومان از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا در این شهرستان حمایت کرده است.

فضای باز سیاسی و افزایش مشارکت اجتماعی

فرماندار مراغه با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ مجوز فعالیت برای ۱۱ فقره نمایندگی احزاب در این شهرستان صادر شده، بیان کرد: فضای باز سیاسی از خدمات ارزشمند دولت در این شهرستان بوده و طی این سال‌ها مشارکت اجتماعی نیز افزایش یافته است.

موسوی بیان کرد: در این مدت برای ۲۹ سازمان مردم نهاد نیز مجوز فعالیت صادر شده و ۱۴ مورد دیگر نیز در حال طی مراحل قانونی است. 

به گزارش ایرنا حضور گسترده مردم در انتخابات بدون‌شک حلال بسیاری از مشکلات خواهد بود و از همین‌رو چشم جهانیان نظاره‌گر انتخابات ۱۴۰۰ ایران و میزان مشارکت مردم در آن است.