به گزارش ایرنا، قنبر موسی نژاد روز شنبه در دیدار با اعضای شورای مدیران این نهاد با سرپرست استانداری ایلام به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری افزود: از این تعداد فرصت شغلی پنج هزار و ۷۷۰ مورد از محل تسهیلات قرض الحسنه بانک ها و ۲ هزار و ۳۰۰ مورد آن نیز بصورت غیر مستقیم ایجاد شده اند و در مجموع یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.
وی با عنوان اینکه به منظور آگاهی از وضعیت طرح های اشتغال مددجویان، امسال ۲۴ هزار مورد بازدید و راستی آزمایی از طرح های اشتغالزایی سه سال گذشته صورت گرفت تاکید کرد: در این بازدیدها مشخص شد بیش از ۹۰ درصد طرح های سه سال اخیر کمیته امداد از پایداری مناسب برخوردار هستند.
مدیرکل کمیته امداد ایلام اشتغال را یکی از زمینه های بسیار مهم در راستای توانمندی خانواده ها برشمرد و گفت: خوشبختانه امسال ۲ هزار خانواده مددجو در این استان توانسته اند به خوداتکایی برسند.
موسی نژاد در ادامه به خدمات کمیته امداد در زمینه تأمین مسکن مددجویان این استان اشاره کرد و یادآور شد: خوشبختانه در سالهای اخیر با اقدامات جهادی کمیته امداد هم اکنون نیاز مسکن خانواده های مددجو در بسیاری از نقاط استان از جمله شهرستان های دره شهر، دهلران، بدره، ملکشاهی و هلیلان به صفر یا حداقل رسیده است و در مورد مسکن خانواده های دارای فرزند یتیم هم نیاز این خانواده ها تا نیمه نخست سال آینده به صفر می رسد.
وی اضافه کرد: برای تأمین مسکن مددجویان شهر ایلام و چند شهرستان دیگر استان مشکل زمین وجود داشت که نیازمند همکاری استانداری ایلام و دیگر دستگاه های ذیربط در این زمینه هستیم.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام توانمندسازی فرهنگی را یکی دیگر از اولویت های کمیته امداد برای خانواده ها برشمرد و گفت: در راستای خدمات متنوع فرهنگی کمیته امداد به نیازمندان هم اکنون بیش از هشت هزار دانشجو و دانش آموز در استان از خدمات کمیته امداد برخوردار بوده که در این زمینه حمایت امداد از ۲۸۰ نخبه، ۷۰ دانشجوی مقطع دکترا و ۱۵ دانشجوی رشته پزشکی از جمله نتایج بسیار خوب حمایت های فرهنگی کمیته امداد از مددجویان است.
موسی نژاد با اشاره به خدمات ویژه کمیته امداد به نیازمندان در دوران کرونا افزود: این نهاد امسال ۱۸ نوع خدمت ویژه کرونایی به نیازمندان ارائه نموده که ارزش این خدمات بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است.