به گزارش ایرنا روزنامه دیلی میل نوشت: این موضوع در «گزارش شاخص پسماند غذا ۲۰۲۱» که این هفته از سوی برنامه محیط زیست سازمان ملل در همکاری با سازمان خیریه WRAP بریتانیا منتشر شد، اشاره شده است. این سازمان خیریه در زمینه جلوگیری از تولید پسماند غذا، پلاستیک، پوشاک و منسوجات پایدار، کارامدی منابع و بازیافت فعالیت می کند.
بر اساس این گزارش، بیشتر ضایعات جهانی از خانوارها تولید می شوند که حدود ۱۱ درصد از غذای مصرفی را دور می ریزند. برخی از این ضایعات در کشورهای آفریقای جنوبی، کنیا و چین تولید می شود.
این گزارش می افزاید که آمار پسماند غذایی خانوارها و بخش های خدمات غذایی و خرده فروشان در مناطق کمک در آمد کمتر در دسترس است و در مواردی کمتر از کشورهای دارای درامد متوسط است.
این گزارش تاکید دارد که به رغم کاهش ضایعات غذایی در دوران همه گیری کرونا در بریتانیا، آمار پسماند غذایی می تواند دوباره افزایش یابد.
لینگر اندرسون مدیراجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل، کاهش ضایعات غذایی به طور مستقیم به نفع تدابیر حمایت آب و هوایی است.
وی گفت: کاهش پسماند غذایی می تواند تولید گازهای گلخانه ای را کاهش داده و روند تخریب طبیعت را از طریق الودگی، بهبود در دسترس بودن مواد غذایی و از این رو کاهش گرسنگی و پس انداز در زمان رکود جهانی کاهش دهد.
این مقام سازمان ملل گفت: آگاهی عمومی درباره تاثیر پسماند غذایی بر تغییرات آب و هوایی کمتر از دیگر عوامل محیط زیستی است.
وی خاطرنشان کرد تحقیقات برنامه محیط زیست سازمان ملل به ویژه درباره جمعیت بریتانیا نشان داده که هر چند ۸۱ درصد جمعیت این کشور نگران بحران آب و هوایی هستند تنها سه درصد از مردم از ارتباط مستقیم پسماند غذا و تغییرات آب و هوایی آگاهی دارند.