به گزارش ایرنا، مجتبی اکرم شامگاه شنبه در جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک مدیریت درمان سمنان افزود: طرح نسخه نویسی الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در راستای اجرای قانون برنامه ششم توسعه است.
وی ادامه داد: اجرای طرح بزرگ نسخه نویسی الکترونیکی با توجه به شمار زیاد بیمهشدگان این سازمان، در ابتدای کار ممکن است با چالشها و مشکلات خاص خود همراه باشد و با وجود اطلاع رسانی و هماهنگیهای قبلی انجام شده ضرورت دارد مراکز درمانی و تشخیصی بیش از پیش همراهی کنند.
وی با اشاره به توقف چاپ دفترچه درمانی تامین اجتماعی، تصریح کرد: دفترچهدرمانی در اختیار بیمه شدگان تا آخرین برگ و به شرط برخورداری از پوشش بیمه ای قابل استفاده است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات الکترونیکی اقدامی مهم برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است، افزود: بیمهشدگان نگرانی از بابت نداشتن دفترچه بیمه نداشته باشند و با برنامه ریزیهای انجام شده در صورت فقدان شرایط نسخه نویسی به صورت الکترونیک، سرنسخه مطب یا مرکز درمانی نیز معتبر است و به عنوان برگ دفترچه بیمه محسوب می شود.
وی با قدردانی از مراکزی که در اجرای این طرح همکاری خوبی داشته اند، اظهار داشت: کارشناسان مدیریت درمان استان برای همکاری و ارائه خدمات مشاوره ای به مراکز درمانی و تشخیصی آمادگی دارند و در صورت نیاز با مراجعه حضوری به این مراکز نسبت به تشریح نحوه نسخه نویسی الکترونیک اقدام خواهند کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان خاطرنشان کرد: امید میرود با همکاری درمانگران و دیگر مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی و تشخیصی هرچه سریعتر مشکلات موجود در مسیر اجرای طرح رفع شود.
۵۰۹ هزار و ۶۸۷ نفر در استان سمنان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳
سمنان- ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان با اشاره به طرح ملی نسخهنویسی الکترونیک این سازمان، گفت: روزانه بیش از ۲ هزار فقره از نسخههای تامین اجتماعی در این استان الکترونیکی است.