خمین - ایرنا - رئیس آموزش و پرورش خمین گفت: یکهزار و ۴۷۶ دانش‌آموز پایه‌های هفتم، هشتم و نهم در این شهرستان امسال در طرح «ایران مهارت» ثبت‌نام کردند.

« عبدالرضا پیرحسین‌لو» روز یکشنبه در شورای آموزش و پرورش خمین افزود: از این شمار دانش آموز ۶۶۱ نفر پسر و ۸۱۵ نفر دختر هستند.

وی بیان کرد: طرح «ایران مهارت» با هدف توانمندسازی دانش‌آموزان بر اساس خلاقیت‌های آنان و نیازسنجی جامعه و با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اجرا می شود.

پیرحسین‌لو ادامه داد: اجرای طرح ایران مهارت توانسته دانش آموزان را در مسیر واقعی مهارت آموزی قرار دهد و هدایت تحصیلی و توازن رشته‌ای را تسهیل کند.

رئیس آموزش و پرورش خمین در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از خیرین شهرستان تعمیر ۱۵ مدرسه در این شهرستان را متعهد شده و تا کنون ۵۰۰ میلیون ریال برای تعمیر سه مرکز آموزشی پرداخت کرده است.

وی با بیان اینکه خمین رتبه نخست استان مرکزی در آزمون سراسری امسال را کسب کرده است، افزود: به منظور حفظ  این جایگاه پایگاه کنکور برای دانش آموزان مدارس عادی راه اندازی شده است.

فرماندار خمین نیز با بیان اینکه آموزش عملی مهارت در فضای مجازی به طور کامل انجام نمی‌شود، گفت: مهارت‌آموزی می‌تواند به دانش آموزان برای انتخاب رشته تحصیلی کمک کند.

« احمد طهرانی» افزود: نداشتن مهارت یکی از ضعفهای این شهرستان در زمینه اشتغال است و آموزش مهارت این نقیصه را جبران خواهد کرد.

وی اظهار داشت:  هر چند در شرایط شیوع ویروس کرونا، آموزش در فضای مجازی انجام می‌شود ولی ادامه این وضعیت سبب فرسایش معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها خواهد شد.

طهرانی، قبولی در آزمون سراسری را یکی از دغدغه‌های دانش آموزان پایه دوازدهم و خانواده‌هایشان دانست و گفت: تقویت پایگاه‌های کنکور در سطح شهرستان ضروری است.

 طرح ملی ایران مهارت بر اساس تفاهمنامه سازمان فنی و حرفه‌ای و وزات آموزش و پرورش و به منظور  برگزاری دوره‌های کوتاه مدت مهارت‌آموزی برای دانش آموزان دبیرستان‌ها اجرایی شده است.

۱۷ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز در خمین در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم مشغول به تحصیل هستند.