دهلی نو - ایرنا - کشاورزان معترض هندی با اعلام اینکه در طول صد روز اعتصاب در حومه دهلی نو حداقل ۲۴۸ کشاورز جان خود را از دست داده‌اند، گفتند: مصمم هستند اعتراضات را تا رسیدن به نتیجه ادامه دهند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در حالی که اعتراضات کشاورزان هندی از صدمین روز خود عبور می‌کند، هزاران کشاورز امروز شش بزرگراه منتهی به دهلی نو را مسدود کرده و خواهان لغو اصلاحات قوانین کشاورزی شدند. 
نشریه «ایندین اکسپرس» در این خصوص نوشت: کشاورزان پیر و جوان، زن و مرد با خودرو، کامیون و تراکتور بزرگراه‌های منتهی به دهلی نو را مسدود کردند تا به سه قانون جدید کشاورزی این کشور اعتراض کنند. 
نارندرا مودی نخست وزیر هند این اصلاحات را برای بخش کشاورزی هند که به شکل سنتی فعالیت می‌کند ضروری می‌داند و اعتراضات را سیاسی توصیف کرده است. 
دولت نارندرا مودی نخست وزیر که ماه سپتامبر سال گذشته این قوانین را معرفی کرد، قبول کرده است اجرایی کردن آن‌ها را به تعویق‌اندازد اما با لغو آن‌ها مخالفت کرده و معتقد است این قوانین در واقع به کشاورزان کمک می‌کند. 
ده‌ها هزار کشاورز از ماه دسامبر سال گذشته میلادی در حومه دهلی نو اعتصاب کرده و خواهان لغو این قوانین هستند. 
اگرچه اعتراضات به صورت عمده صلح آمیز بوده است، راهپیمایی کشاورزان در روز جمهوری هند (۲۶ ژانویه) به درگیری با پلیس و کشته شدن یک معترض منجر شد. پلیس همچنین علیه هشت خبرنگار برای گزارش رویدادهای این روز پرونده جنایی تشکیل داده است. 
 پایگاه خبری «الجزیره» در این خصوص نوشت: با نزدیک شدن تابستان بسیار گرم دهلی و فصل برداشت محصول، کشاورزان هندی اعلام کردند تا زمانی که با درخواست آن‌ها موافقت نشود،  تصمیم ندارند به اعتصاب خود پایان دهند. 
راجا سینگ یک کشاورز ۵۱ ساله هندی گفت: سرمای زمستان نتوانست ما را منصرف کند، گرمای تابستان نیز نمی‌تواند مانعی برای ما باشد. 

تهدید کارمندان رسانه‌های اجتماعی برای افشای اطلاعات کشاورزان 
مقامات هندی کارکنان رسانه‌های اجتماعی مانند واتس آپ، فیس بوک و توییتر را به زندان تهدید کرده‌اند تا آن‌ها را مجبور به افشای اطلاعات مربوط به کشاورزان معترض کنند. 
نشریه «بیزینس اینسایدر» در این خصوص نوشت: دولت هند با ارسال چندین نامه به شرکت‌های تکنولوژی از آن‌ها خواسته است با درخواست هند موافقت کنند. در غیر این صورت کارمندان این شرکت ها که در هند حضور دارند با خطر زندان مواجه خواهند شد. 
شرکت‌های تکنولوژی تاکنون در مقابل فشارهای هند مقاومت کرده‌اند و حاضر به اشتراک گذاری این اطلاعات نشده‌اند. 
توییتر پیش از این حساب‌های کاربری خبرنگاران و فعالان اجتماعی که اقدام به انتشار اخبار مربوط به کشاورزان می‌کردند را مسدود کرد اما بعد از مدتی دسترسی به حساب‌ها بار دیگر فراهم شد. 
این شرکت سپس در بیانیه‌ای اعلام کرد که به درخواست وزارت تکنولوژی اطلاعات هند، ۵۰۰ حساب کاربری را مسدود کرده است. 
شرکت‌های تکنولوژی و دولت هند در موارد مختلف و در طول اعتراضات کشاورزان با یکدیگر درگیر شده‌اند.  هند دارای بیشترین کاربر واتس آپ و فیس بوک در جهان است. 

کشاورزان هندی چرا معترض هستند؟ 
به گزارش «هندوستان تایمز»، هزاران کشاورز بیش از دو ماه است در اطراف دهلی اردوی اعتراضی برپا کرده‌اند. آن‌ها در اعتراض به اصلاحات قوانین کشاورزی اعتصابی را سازماندهی کرده‌اند که برخی آن را "بزرگترین" اعتصاب تاریخ هند می‌دانند. 
حزب حاکم باهاراتیا جاناتا پارتی (بی‌جی‌پی) به رهبری نارندرا مودی نخست وزیر این کشور می‌گوید، قوانین جدید به بخش خصوصی اجازه می‌دهد نقش بیشتری در بخش کشاورزی بازی کند اما به درآمد کشاورزان لطمه نمی‌زند. 
کشاورزان اما می‌گویند این اصلاحات هم درآمد آن‌ها را کاهش می‌دهد هم قوانینی که در دوره‌های قبل آن‌ها را از "بازار آزاد بدون محدودیت" محافظت می‌کرد، از بین می‌برد. 
تاکنون چند دور مذاکره دولت و معترضان بی‌نتیجه مانده است. هفته گذشته نیز معترضان پیشنهاد دولت برای تعلیق قوانین جدید را نپذیرفتند. 
این یکی از طولانی‌ترین اعتراض‌های کشاورزان است که هند تاکنون به خود دیده است. بیش از نیمی از هندی‌ها در مزارع کار می‌کنند و دولت به کشاورزان یارانه می‌دهد و آن‌ها را از مالیات بر درآمد و بیمه محصولات معاف می‌کند. دولت در حال حاضر حداقل قیمت ۲۳ محصول را تضمین کرده و مرتب از بدهی‌های خود چشم‌پوشی می‌کند. 
کشاورزان می‌گویند دولت می‌خواهد به این روند پایان دهد و کشاورزان را با شرکت‌های بزرگ مواجه کند.