«وحید نوری» روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: زندگی قهرمانی من مانند سایر ورزشکاران تحت تأثیر کرونا قرار گرفت و در این سال تجربه متفاوتی داشتیم. تجربهای که در گذشته وجود نداشته و شاید تکرار آن نیز در آینده سخت باشد. این ویروس موجب لغو پارالمپیک شد و برنامه ما نیز با لغو پارالمپیک تحت تأثیر قرار گرفت و مجبور بودیم مدت زیادی در اردو باشیم. البته در این سال تمرینات مختلف انفرادی، آنلاین و گروهی را تجربه کردیم.
دارنده مدال طلای بازیهای پاراآسیایی جاکارتا با بیان اینکه اردوهای تیم ملی بیشتر در کیش برگزار میشود افزود: شرایط آب و هوایی کیش مناسب حضور ورزشکاران است و شباهتی نیز به توکیو دارد، لذا تصمیم کمیته ملی پارالمپیک بر آن شد که اردو در آن جزیره برگزار شود. یکی از مشکلات در کیش نبود حریف تمرینی بود، لذا با صلاحدید سرمربی به تهران آمدیم تا با حریفانی از تیم جوانان تمرین کنیم. البته تمرین با ورزشکاران سالم راحت نیست و شرایط خاص خودش را دارد. قرار است اواسط فروردین به ترکیه برویم و در آنجا یک اردو مشترک داشته باشیم. بعد از این اردو نیز اعزام به مسابقات باکو است که هم کلاسبندی به شمار خواهد رفت و هم میتوانیم رنکینگ خود را ارتقا دهیم.
وی که عنوان قهرمانی جودو نابینایان جهان را در کارنامه دارد با اشاره به استعداد خوب ایران در این رشته عنوان کرد: نتایج تیمی و انفرادی جودوکاران نابینا در اندونزی نشان داد آنان حرفی برای گفتن دارند و میشود استعدادیابی را انجام داد تا در هر وزنی چند ورزشکار خوب و قهرمان مانند «محمدرضا خیرالله زاده» داشت. البته این استعدادیابی در دستور کار قرار گرفته و به احتمال زیاد برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین تیم ایران کاملتر خواهد شد. اگر این اتفاق رخ دهد هم حریف تمرینی از جنس نابینایان خواهد بود و هم میشود برای جایگزینی قهرمانان جودو نابینایان دغدغهای نداشت.
نوری که از سوی کمیته ملی پارالمپیک در لیست ورزشکاران شانس مدال طلا در توکیو قرار گرفته است در این زمینه گفت: در چند تورنمنت معتبر مدال طلا، نقره و برنز کسب کردم و اکنون نیز در جایگاه دوم وزن خود هستم. پیشبینی کارشناسان کمیته آن است که مدال طلا خواهم گرفت و من نیز برای این موفقیت تلاش خواهم کرد. کسب طلای پارالمپیک دور از ذهن نیست. کمیته ملی پاراالمپیک و وزارت ورزش حمایتهای لازم را از ما انجام دادند. سال ۱۴۰۰ میتواند برای من سال ویژه باشد زیرا با کسب مدال در بزرگترین تورنمنت ورزشی معلولان جهان میتوانم در ارتقا جایگاه ایران در جدول توزیع مدالها مؤثر باشم. برای این رؤیا تلاش خواهم کرد و امیدوارم شرایط بهگونهای باشد که مدال خوشرنگ طلا کسب کنم.
این ملیپوش کمبینای جودو ایران با بیان اینکه راهبرد وی، کادر فنی و کمیته ملی پارالمپیک بر موفقیت بناشده تصریح کرد: در سال ۱۳۹۹ من و «محمدرضا خیراللهزاده» دیگر جودوکار تیم ملی شرایط خوبی داشتیم و کمیته به همراه فدراسیون ورزشهای نابینایان و کمبینایان به دنبال رفع دغدغهها بودند. در این زمینه حقوقی که برای ورزشکاران شانس طلایی در نظر گرفته بودند پرداخت شد و ما نیز در تلاشیم تا بتوانیم گامی در جهت کسب مدال در توکیو برداریم.