شهرکرد- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۳۱ محتوای آموزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی از سوی فرهنگیان این استان تهیه و تدوین شد که تمامی این محتواهای آموزشی مورد پذیرش وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت.

فرحناز قائدامینی روز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش این استان که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: همچنین با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی نخستین پایگاه آموزش مجازی دانش‌آموزان استثنایی استان با کمک ۵۰ میلیونی این نهاد برای تامین تجهیزات آن افتتاح شد.

وی ادامه داد: کمک برای راه‌اندازی پارک جهت‌یابی در مدرسه نابینایان، اهدای ۲۵۰ تبلت به دانش‎‌آموزان، اهدای کمک مالی برای راه‌اندازی مراکز مشاوره و کمک برای تدریس مجازی ویژه دانش‌آموزان استثنایی از دیگر فعالیت‌هایی بوده که در سفر سازمان آموزش و پرورش استثنایی به استان انجام شد.

قائدامینی تصریح کرد: امید است تا هرچه زودتر محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا از میان برداشته شود اما تلاش ما بر این است تا در دوران پساکرونا نیز از آموزش‌های مجازی به عنوان ابزار کمک آموزشی در آموزش و پرورش بهره‌گیری شود.

رییس آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به سنجش ۸۷ درصد دانش‌آموزان استان در سالجاری، اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا سنجش نوآموزان پیش‌دبستانی اجرا نشد.

خداکرم حیدری از پوشش ۱۰۰ درصد دانش‌آموزان استثنایی استان نیز خبر داد و گفت: ۵.۸۶ درصد این دانش‌آموزان از خدمات بیمه برخوردار نیستند که در مقایسه با دیگر استانهای کشور از وضعیت بهتری برخوردار هستیم.

وی با بیان اینکه تحصیلات پدر بیشترین گروه دانش‌آموزان استثنایی استان دبیرستان و مادران آنها ابتدایی و دبیرستانی است، تصریح کرد: محل زندگی بیش از نیمی از دانش‌‎آموزان استثنایی استان نیز در روستاها است.

رییس آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود ۵۱ فضای آموزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی استان، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۲ مدرسه فرسوده است و سهم دانش‌آموزان استثنایی استان از فضاهای ورزشی یک سالن ورزشی نیمه‌تمام است.

به گزارش ایرنا، ۲ هزار و ۸۴۰ دانش‌آموز با نیازهای خاص هستند که یکهزار و ۲۶۰ دانش‌آموز نیازمند کمک‌های ویژه بوده و در مدارس استثنایی مشغول تحصیل هستند.