تهران- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان گفت: علاوه بر مبالغی که فدراسیون ها به ورزشکاران خود می پردازند، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک ماهیانه پنج میلیون تومان به ورزشکارانی که سهمیه المپیک را کسب کرده اند، به مدت ۱۸ ماه پرداخت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، مسعود سلطانی فر در وبینار هم اندیشی با مدیران کل استان ها که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با تقدیر از مدیران ستادی، استان ها، فدراسیون ها و هیات های ورزشی، از برگزاری ۲۰ لیگ ورزشی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، بدون وجود هیچ مشکل جدی برای ورزشکاران خبر داد.

وی در ادامه به توسعه زیرساخت های ورزشی اشاره کرد و احداث بیش از ۲ هزار زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال و بیش از ۵ هزار خانه ورزش روستایی در مناطق مختلف کشور بویژه مناطق دور افتاده، مرزی، محروم و عشایری را نمونه ای از دستاوردهای وزارت ورزش و جوانان در دولت تدبیر و امید خواند.

وزیر ورزش و جوانان در این نشست اعلام کرد که سالن های ۶ هزار نفری شیراز و ساری بر اساس اعلام شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تا پایان فروردین ماه سال آینده افتتاح می شوند. همچین سالن های ۶ هزار نفری مشهد، زاهدان، کرج و کرمانشاه نیز در حال تکمیل هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل ستاد عالی بازی های المپیک و پارالمپیک از دو سال پیش اشاره کرد و گفت: در این ستاد وضعیت تمامی رشته های المپیکی را با حضور روسای فدراسیون ها و مربیان تیم های ملی بررسی و تلاش کردیم تا با همگرایی بین وزارت ورزش و جوانان ، کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون های ورزشی، بهترین امکانات و شرایط مطلوب برای ورزشکاران المپیکی فراهم شود.

وی تاکید کرد: علاوه بر مبالغی که فدراسیون ها به ورزشکاران خود می پردازند، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک ماهیانه پنج میلیون تومان به مدت ۱۸ ماه به ورزشکارانی که سهمیه المپیک را کسب کرده اند، پرداخت می کنند. با وجود به تعویق افتادن المپیک، این مبلغ به صورت ماهیانه استمرار یافته و حتی اگر ورزشکاری در فاصله ۳ ماه تا المپیک کسب سهمیه کند، به اندازه ۱۸ ماه کمک هزینه به او تعلق خواهد گرفت.

سلطانی فر با اشاره به بازدیدش از تمرینات تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی گفت: برای اولین بار هیچ انتقادی از سوی کشتی گیران و مربیان وجود نداشت و حتی سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بیان داشت که تاکنون و در هیچ مقطعی چنین آرامش و شرایط خوبی وجود نداشته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه جوانان گفت: تا قبل از دولت یازدهم خانه جوان فعال در کشور نداشتیم، اما اکنون این تعداد به مرز ۱۴۰ مکان رسیده است. همچنین تعداد سازمان های مردم نهاد جوانان کمتر از ۱۰۰ عدد بود. اما امروز بیش از سه هزار و چهارصد سمن در سراسر کشور به فعالیت می پردازند.

وزیر ورزش و جوانان یکی از اهداف گسترش سازمان های مردم نهاد را توسعه مشارکت مردم در امور مختلف مدیریت کشور دانست و بر برنامه ریزی و ایجاد پل ارتباطی شفاف بین مردم و مسوولین تاکید کرد و گفت: با تربیت و پرورش سرمایه های انسانی در آینده جوانان عضو سمنها، به عنوان مدیران اجرایی سکان هدایت کشور را در دست گیرند.