قادر حبیبی روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران میاندوآب اظهار داشت: با توجه به اینکه میاندوآب قطب تولید نهال مطرح است، با راهاندازی مرکز تحقیقات نهال سعی در معرفی ارقام اصلاح شده هستیم که در منطقه بومیسازی شدهاست.
وی با بیان اینکه راهاندازی این مرکز فرصتی برای گردآوری نهال کاران میاندوآب جهت هماندیشی و معرفی آنان در کشور جهت بازاریابی است، اضافه کرد: وجود نهالستانهای متعدد با ظرفیت تولید چشمگیر در میاندوآب موجب شده است تا صادرات نهال به یکی از مزیتهای اقتصادی این شهرستان تبدیل شود.
رییس دانشگاه پیامنور میاندوآب با بیان اینکه تحقق این مهم بیشتر از هر چیزی به همکاری جهاد کشاورزی بستگی دارد، اظهار داشت: همچنین راهاندازی مرکز تحقیقات نهال در این دانشگاه به ایجاد درآمد برای دانشگاه منجر میشود.
حبیبی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور این آمادگی را دارد که دورههای آزاد آموزشی در رشتههای مختلف به ویژه دوره خبرنگاری برای جوانان علاقمند شهرستان برگزار کند، افزود: پس از پایان دوره مدرک رسمی دانشگاه به هنرجویان اعطا خواهد شد.
وی اضافه کرد: این دورهها در رشتههای مختلف مانند روزنامه نگاری، ویراستاری و نسخهخوانی در داروخانه ها با ظرفیت هر کلاس حداقل ۱۰ نفر قابلیت برگزاری دارد.
وی با بیان اینکه رشتههای متنوعی در دانشگاه پیامنور میاندوآب وجود دارد، اظهار داشت: وجود امکانات و فضای آموزشی به صورت کامل به مساحت ۱۲ هزار مترمربع و گستردگی رشتههای تحصیلی این دانشگاه را از سایر دانشگاههای همنام خود متمایز ساخته است.
در ادامه این نشست آیین غرس نهال به مناسبت هفته درختکاری توسط مجموعه مدیریتی و اصحاب رسانه در فضاهای سبز دانشگاه پیامنور میاندوآب برگزار شد.
در دانشگاه پیامنور میاندوآب حدود یک هزار و ۷۰۰ دانشجو در ۳۸ رشته کارشناسی و هفت رشته کارشناسی ارشد شامل علوم تربیتی، ادبیات، شیمی کاربردی، شیمی محض، جغرافیا و فیزیک تحصیل می کنند.