همدان- ایرنا- تلاش دولتمردان استان همدان برای به ثمر نشستن طرح های در دست اجرای بهداشت و درمان، خرید تجهیزات بیمارستانی و به روز کردن آنها و افزایش امید به زندگی، کارنامه حوزه سلامت استان همدان در دولت تدبیر و امید را درخشان کرده است.

به گزارش ایرنا، امنیت و سلامت به عنوان ۲ بال توسعه یافتگی همواره مورد توجه جوامع مختلف بشری بوده و در ایران نیز دولت تدبیر امید در بخش سلامت کارهای ماندگار زیادی در استان های مختلف کشور به ویژه همدان انجام داده است.

نمود عینی توجه دولت تدبیر و امید به بخش سلامت کشور را می توان به توانمندی این بخش در رویاروی با ویروس کرونا درک کرد چرا که با وجود تحریم دارویی و جلوگیری از ورود برخی اقلام بهداشتی به کشور ایران در زمره کشورهای موفق در مبارزه با کرونا بوده است.

بهره برداری از بیمارستان ها، توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، افزایش تخت های بیمارستانی، توسعه اورژانس و افزایش آمار آمبولانس ها تنها بخشی از خدمات دولت در حوزه بهداشت درمان به شمار می رود که نتیجه آن هدیه سلامتی به مردم بوده است.

در این میان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز مردم این استان را از خدمات بهداشت و سلامت بهره مند کرده و در بیش از هفت سال گذشته میلیاردها تومان طرح در حوزه سلامت را به بهره برداری رسانده است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان سال ۱۳۵۱ با نام مجتمع آموزشی علوم تندرستی در مجموعه دانشگاه بوعلی سینا و همکاری دانشگاه مون پلیه فرانسه در رشته‌های پزشکی، پرستاری و بهداشت با امکانات محدود، هسته‌ای اولیه گروه پزشکی را پایه‌گذاری کرد و از سال ۶۷ این دانشگاه به طور مستقل شروع به کار کرد.

دانشگاه علوم پزشکی همدان با برخورداری از قطب‌های علمی ممتاز علاوه بر نقش کلیدی در تامین سلامت جامعه به تربیت نیروی انسانی متعهد، خلاق، متخصص و پژوهشگر برای پاسخگویی به نیازهای بهداشتی و درمانی جامعه و اعتلای فرهنگ پیشگیری همت گماشته است.

سیمای سلامت همدان

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا استان همدان حوزه درمان دارای ۱۴ بیمارستان دانشگاهی است که ۹ مرکز آموزشی درمانی با ۲ هزار و ۹۱ تخت مصوب، ۲ هزار و ۱۰ تخت فعال و ۳۶۴ تخت ستاره دار با ضریب اشتغال ۱۷.۷ درصد فعال است.

رشید حیدری مقدم اضافه کرد: همچنین پنج بیمارستان درمانی با۴۱۶ تخت مصوب، ۳۷۹ تخت فعال و ۱۲۱ تخت ستاره دار با ضریب اشتغال ۶۷ درصد زیر مجموعه معاونت درمان به مراجعه کنندگان خدمات درمانی ارائه می دهد که در مجموع بیمارستانهای دانشگاهی ۲ هزار و ۵۰۷ تخت مصوب، ۲ هزار و ۸۸۸ تخت فعال و ستاره دار با ضریب اشتغال ۶۶.۳۵ درصد دارند.

وی با بیان اینکه همدان دارای پنج بیمارستان غیردانشگاهی با ۶۱۶ تخت مصوب و ۵۱۴ تخت فعال است گفت: مجموع بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی همدان دارای سه هزار و ۱۲۳ تخت مصوب، سه هزار و ۳۸۵ تخت فعال و ستاره دار با ضریب اشتغال ۶۶.۶ درصد است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: حوزه بهداشت این استان نیز دارای هفت شبکه بهداشت و درمان و هفت مرکز بهداشت شهرستان بوده که شامل ۵۱۰ با خانه بهداشت فعال، ۶۶ مرکز خدمات سلامت جامع شهری، ۷۸ مرکز خدمات سلامت جامع، ۴۶ مرکز خدمات سلامت جامع شهری روستایی، ۳۷ پایگاه بهداشتی شهری، ۱۳ پایگاه روستایی، سه پایگاه مشاوره رفتاری فعال در هشت شهر و ۲۳ بخش و ۹۵۱ پارچه آبادی است. 

حیدری مقدم ادامه داد: از تعداد ۱۴۳ مرکز خدمات سلامت جامعه شهری و روستایی و شهری روستایی فعال ۱۴ مرکز شبانه روزی هستند.

وی اظهار داشت: همچنین در بخش اورژانس پیش بیمارستانی ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه بالگرد (اورژانس هوایی) در ۶۶ پایگاه شهری و جاده ای این استان آماده خدمات رسانی در مواقع ضروری است.

۴۶ طرح بهداشت و درمانی در دست اجرا

حیدری مقدم خاطرنشان کرد: ۴۶ طرح عمرانی در حوزه بهداشت و درمان به مساحت ۶۶ هزار و ۱۶۰ متر مربع در حال اجرا است که بین ۳۰ تا ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان مرکز جامع سرطان را یکی از طرح های در دست اجرا دانست و افزود: برای مرکز جامع سرطان با ۲۴ هزار متر مربع مساحت و پیشرفت ۹۸ درصدی فاز یک، تا الان ۷۰ میلیارد تومان هزینه شده است و با توجه به خرید تجهیزات پیشرفته تا پایان سال با استقرار این دستگاه ها فاز یک بهره برداری می شود.

حیدری مقدم اضافه کرد: اورژانس بیمارستان ملایر ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در تلاش هستیم این طرح تا پایان سال جاری بهره برداری شود.

وی یادآوری کرد: ساختار بسیاری از بیمارستان ها متناسب با تعداد محدود دستگاه اکسیژن ساز به میزان ۶ تا ۱۰ لیتر در دقیقه بود اما هم اینک با تجهیز بیمارستان ها به اکسیژن ساز این میزان به ۴۰ لیتر در دقیقه رسیده است. 

وی اضافه کرد: یکسال گذشته هشت دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان های این استان نصب شده و چهار دستگاه جدید دیگر در حال انتقال به همدان برای نصب در بیمارستان ها است و برای خرید هر دستگاه ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: با کمک بانک جهانی ۷۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد که سبب رونق و ارتقای بخش سلامت استان همدان شده است.

حیدری مقدم خاطر نشان کرد: اواخر سال گذشته برای اورژانس پیش بیمارستانی همدان ۱۶ دستگاه آمبولانس پیشرفته خریداری شد؛ دستگاه های رادیولوژی موجود در بیمارستان ها پیش از آغاز به کار دولت تدبیر وامید قدیمی مربوط به چهار دهه پیش بود اما هم اینک بیمارستان ها مجهز به رادیولوژی دیجیتال هستند. 

وی بیان کرد: بیمارستان قلب فرشچیان همدان برای نخستین بار در غرب کشور به دستگاه «اکوکاردیوگرافی» (اکو قلب) مجهز شده در حالیکه ۶ مورد این دستگاه ها در کشور وجود دارد و تا سال قبل بیماران این استان مجبور به حضور در بیمارستان شهید رجایی تهران بودند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: شهریور ۹۹ ، مرکز جامع آزمون های دانشگاه علوم پزشکی همدان به منظور استفاده دانشجویان در شرایط کرونایی و با هزینه کرد هفت میلیارد تومان طراحی و اجرا شد و همه تجهیزات این مرکز، پیشرفته و منطبق با استاندارد روز است.

حیدری مقدم یکی از اولویت های اصلی علوم پزشکی را حفظ سلامت کارکنان عنوان و بیان کرد: ۳۰ میلیارد تومان برای خرید ملزومات مصرفی حفاظت فردی شامل لباس حفاظتی، شیلد، گان، ماسک و مواد ضدعفونی از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون هزینه شده است.

وی اضافه کرد: کمبود نیروهای پرسنلی دانشگاه علوم پزشکی همدان با جذب نیرو ترمیم شد به گونه ای که سال گذشته ۳۵۲ نیروهای بهداشتی و درمانی جذب و در سالجاری نیز یک هزار و ۲۰۷ نیرو به خدمت گرفته شدند.

حیدری مقدم ، مجهز کردن بیمارستان رزن به دستگاه سی تی.اسکن، بیمارستان ملایر به دستگاه ام.آر.آی، افزایش ۱۰۰ دستگاه جدید دیالیز به تعداد موجود، خرید و نصب ۳۵ دستگاه ونتیلاتور و تحویل به همین تعداد دیگر در آینده نزدیک را از اقدام های صورت گرفته برشمرد.

جذب ۲۰۰ دانشجوی خارجی 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: حوزه آموزش این دانشگاه با بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی، اقدام به راه‌اندازی شورای روابط بین‌الملل و  فراهم کردن زیرساخت های لازم برای پذیرش دانشجویان خارجی در مقاطع مختلف کرد.

حیدریی مقدم اضافه کرد: همچنین تدوین و تایید «کوریکولوم» آموزشی دوره «ام.بی.بی.اس» با هدف پذیرش دانشجویان خارجی و جذب دانشجو، قرارداد همکاری بین المللی با برخی کشورها و جذب دانشجویان با تابعیت غیر ایرانی با قوت پیگیری شد.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در این راستا موفق به جذب ۲۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای تاجیکستان، سریلانکا، سوریه، یمن، لبنان، روسیه و افغانستان شده است.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده شامل دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، داروسازی، طب سنتی، علوم توانبخشی، شعبه بین الملل، دانشکده پرستاری و مامایی ملایر، پیراپزشکی نهاوند، ۲۰ مرکز تحقیقاتی، هفت کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی و دندانپزشکی است.

حیدری مقدم افزود: همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی  شامل ۵۱ نفر ام.پی.اچ، ۱۰۸ دستیار تخصصی دندانپزشکی، ۴۶۲ دستیار تخصصی بالینی، ۱۰ دکترای تخصصی پژوهشی، ۲۰۶ دکترای تخصصی، هفت فوق تخصص پزشکی و ۶۳۶ کارشناسی ارشد است.

وی ادامه داد: در مجموع ۶ هزار و ۳۵۹ دانشجو در ۱۲۹ رشته پزشکی و پیراپزشکی و غیره در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستندکه چهار هزار و ۴۵۶ دانشجو در دوره‌های آموزشی تحصیلی شامل دکترای حرفه ای عمومی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی حضور دارند.

راه اندازی ۳۳ رشته جدید

وی بیان کرد: در حوزه آموزش طی سال‌های اخیر شاهد راه‌اندازی ۶ رشته جدید دستیاری پزشکی از جمله «رادیولوژی»، «ارتوپدی»، «طب اورژانس»، «جراحی مغز و اعصاب»، «رادیوتراپی» و «طب فیزیک و توانبخشی» بوده‌ایم.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: همچنین ۶ رشته جدید دکترای تخصصی شامل «انگل شناسی»، «پرستاری»، «ارگونومی»، «علوم اعصاب»، «اپیدمیولوژی» و «زیست فناوری پزشکی» در چند سال گذشته راه اندازی شده است.

حیدری مقدم از راه اندازی ۱۴ رشته جدید کارشناسی ارشد نیز خبرداد و گفت: این رشته ها شامل «مشاوره در مامایی»، «روان پرستاری»،  «پرستاری کودکان»، «پرستاری سلامت جامعه»، «کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی»، «بهره برداری و نگهداری از تاسیسات شهری»، «مدیریت سلامت ایمنی و محیط زیست»، «اقتصاد بهداشت»، «اتاق عمل»، «مدیریت خدمات پرستاری»، «ویروس شناسی»، «ایمنی شناسی»، «بهداشت و ایمنی»، «مواد غذایی» و «سم شناسی» است.

وی اظهار داشت: هفت رشته جدید کارشناسی و کاردانی شامل «فیزیوتراپی» «اعضای مصنوعی» «فناوری اطلاعات سلامت» «تغذیه» «سلامت دهان»، «رادیولوژی دهان، فک و صورت» و «فوریت های پزشکی» نیز راه اندازی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از تاسیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی مشتمل بر چهار رشته در مقطع کارشناسی ارشد زیست فناوری پزشکی، پی.اچ.دی پزشکی مولکولی، پی.اچ.دی پزشکی زیست فناوری پزشکی و پی اچ دی علوم اعصاب  خبر داد.

حیدری مقدم از دیگر فعالیت های صورت گرفته در معاونت آموزشی را به راه اندازی باغ گیاهان دارویی، مرکز آموزش مجازی دانشگاه، راه اندازی مرکز آموزش مهارت های حرفه ای و راه اندازی سلامتکده طب سنتی ایرانی بدیع الحکما عنوان کرد.

رشد چشمگیر ارائه مقالت علمی 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: حوزه تحقیقات و فناوری از دیگر بخش های فعال زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان همدان به شمار می‌روند که در طی دولت تدبیر و امید ۸۵۲ طرح تحقیقاتی در آن صورت گرفته است.

حیدری مقدم اضافه کرد: همچنین تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی «scopus»، حدود ۵۹۵ مقاله، در پایگاه آی.ای.آی ۵۱۰ مقاله، استنادات مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی scopus سه هزار و ۸۳۲ مورد و استنادات مقالات نمایه شده در پایگاه آی.اس.آی ۲ هزار و ۸۴۶ مقاله بوده است.

اجرای ۳۵۰ طرح در حوزه بهداشت

وی بیان کرد: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان را می‌توان از فعال‌ترین بخش‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان همدان برشمرد چرا که بیش از ۳۵۰ طرح عمرانی با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان در این حوزه به سرانجام رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: برای پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش آموزان، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار خدمات وارنیش فلوراید تراپی برای دانش آموزان کل استان همدان در هشت مرحله از سال ۹۴ تاکنون انجام شده است.

حیدری مقدم اظهار داشت: در راستای کاهش استاندارد نمک نان از ۱.۸ درصد به یک درصد با نظارت مداوم کارشناسان مدیریت سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه و آموزش اصناف کار موثری صورت گرفت که این اقدام در پیشگیری از بیماری فشار خون و بیماری های قلبی عروقی بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای همدان به ۹۰۰ دستگاه پُرتابل مجهز شدند افزود: همچنین معاونت بهداشتی در سال‌های اخیر موفق به راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی آنفلوانزا و اچ.آی.وی، اجرای خدمات نوین سلامت برای سالمندان و میانسالان و افزایش مدارس مروج سلامت به ۷۰۰ مدرسه شده است. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: نیروهای خرید خدمت مراقبت‌های اولیه سلامت به تعداد ۳۷۶ نفر در برنامه تحول سلامت شهری در مشاغل مختلف شامل پزشک، ماما، مراقبان سلامت زن و مرد، پرستار، روانشناس بالینی، کارشناس تغذیه و دستیار دندانپزشک به کار گرفته شدند.

کاهش مرگ و میر نوزدان

حیدری مقدم اظهار داشت: ارتقای سلامت در بخش نوزادان و کودکان باعث کاهش مرگ و میر در کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه از سال ۹۲ تاکنون شده است به‌گونه‌ای که شاهد کاهش مرگ و میر نوزادان و کودکان زیر پنج سال در این استان هستیم.

وی توضیح داد: میزان مرگ و میر شیرخواران از ۱۳.۳ به ۱۱.۱ در هزار تولد زنده کاهش یافت همچنین آمار مرگ و میر کودکان زیر پنج سال از ۱۵.۱ در یک هزار تولد زنده به ۱۳.۶ تقلیل یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: در راستای اقدامات صورت گرفته در برنامه باروری سالم و فرزند آوری شاهد تدوین برنامه راهبردی افزایش میزان باروری کلی استان همدان بر اساس سیاست های جدید جمعیتی در سال های ۹۳ و ۹۴ تا ۹۶ هستیم.

حیدری مقدم ادامه داد: به دنبال اجرای خدمات نوین سلامت میانسالان پوشش سلامت این قشر نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشمگیر در شاخص های مختلف داشته است و طبق آخرین آمار ۹ درصد سالمندان توسط پزشکان و ۵۴.۴ درصد توسط غیرپزشکان مراقبت می شوند.

وی از دیگر خدمات صورت گرفته در معاونت بهداشتی استان همدان را ارتقای شاخص کنترل بیماری از  ۹ به ۱۰ بیماری توسط واکسن «پنتاوالان»، ایجاد پرونده الکترونیک سلامت «سامانه سیب» برای بالای ۹۸ درصد جمعیت استان، پوشش واکسیناسیون بالای ۹۸ درصد مردم استان و تجهیز همه یخچال‌های واکسیناسیون استان به دستگاه دیجیتال کنترل هوشمند عنوان کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اعتباربخشی و مدیریت کیفیت بهینه در ۴۱ آزمایشگاه زیر پوشش معاونت بهداشت استان، توزیع ۴۳۶ قلم دارو و هفت قلم مکمل در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، پوشش ۱۰۰ درصد مکمل یاری با قرص ویتامین «دی» در همه دانش آموزان دختر و پسر مقطع متوسطه و اجرای برنامه حمایتی تغذیه کودکان زیر ۶ سال و مادران باردار با توزیع ماهانه سه هزار بسته غذایی برای کودکان و ۲ هزاربسته غذایی برای مادران باردار از دیگر خدمات دانست.

حیدری مقدم اضافه کرد: برای باروری سالم مشاوره‌های پیش بارداری، مراقبت های دوران بارداری (حداقل ۶ بار)،  مراقبت‌های پس از زایمان (حداقل ۲ بار)، مراقبت و پوشش سزارین در جمعیت زیر پوشش مورد تاکید بوده به گونه‌ای که مادران بارداری که حداقل یک بار مراقبت شده‌اند افزایش یافته و تعداد زنان باردار پرخطر شناسایی شدند.

شکوفایی درمان در دولت تدبیر و امید

وی گفت: با راه اندازی اولین کلینیک زخم دیابتی لارو درمانی ماگوت تراپی در غرب کشور و تلاش پزشکان همدانی با استفاده از علم حشره شناسی زمینه ای فراهم شد تا با کمک لارو مگس ها کابوس قطع عضو افراد دارای زخم های مزمن و دیابتی به پایان راه رسید.

راه‌اندازی ۲۶ مرکز «هوم کر»، اورژانس دندانپزشکی از نوروز ۹۴ در بیمارستان قلب فرشچیان، راه اندازی سیستم pkcs در همه بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی، راه اندازی بخش روانپزشک در بیمارستان‌های جنرال ملایر، نهاوند و تویسرکان، راه اندازی کلینیک های ویژه و بلوک‌های زایمانی، آماده سازی مراکز غربالگری سرطان در سه شهرستان ملایر، همدان کبودراهنگ، راه اندازی سلامتکده طب سنتی و کلینیک جامع اعتیاد به مواد مخدر، الکل، سیگار تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در بخش درمان همدان به شمار می رود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: آزمایشگاه آنالیز فرآورده های دارویی غرب کشور، آزمایشگاه آنالیز کامل فرآورده های آرایشی بهداشتی غرب کشور و آزمایشگاه سنگ شناسی در همدان تجهیز و راه اندازی شده است.

حیدری مقدم گفت: ساخت بیمارستان جدید تویسرکان با ۱۵۴ تخت، بیمارستان در دست ساخت اکباتان با ۲۲۰ تخت، بیمارستان ۱۵۷ تختخوابی ولیعصر رزن، بیمارستان شهید قدوسی شهرستان نهاوند با ظرفیت ۱۸۰ تخت، بیمارستان آیت الله بهاری شهرستان بهار با ۸۵ تخت و توسعه و راه اندازی بخش و خدمات جدید در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی ویژه سبب افزایش ظرفیت‌های دانشگاه در حوزه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی شده است.

خرید یک‌هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی پس از شیوع کرونا

وی گفت: شیوع ویروس کرونا نه تنها موجب تعطیلی فعالیت های عمرانی علوم پزشکی نشد، بلکه در یک سال گذشته یک هزار میلیارد تومان اعتبار صرف خرید و تامین تجهیزات پزشکی در این استان شده است.

حیدری مقدم اظهار داشت: به تازگی با هدف تجهیز مرکز جامع سرطان یک میلیون و ۱۰۰ هزار یورو برای خرید دستگاه «سی تی سیمولاتور» و «دزیمتری» پرداخت شد که دستگاه نخست وارد استان شده و دستگاه دوم نیز به زودی وارد می شود.

وی اضافه کرد: در سفر محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه به همدان ۱۰۰ میلیارد تومان برای مرکز جامع سرطان و ۱۷۰ میلیارد تومان برای بیمارستان اکباتان در نظر گرفته شده بود که در حال حاضر ۳۰ میلیارد تومان برای راه‌اندازی فاز اول بیمارستان اکباتان اختصاص یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: تعداد دستگاه های دیالیز این استان از ۸۷ دستگاه در دی‌ماه سال گذشته به ۱۹۰ دستگاه در سالجاری رسیده است که با وجود این افزایش از نظر تعداد تجهیزات در شرایط مطلوبی نیستیم.

حیدری مقدم اضافه کرد: همچنین ۶ دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس از ابتدای سال تاکنون وارد استان شده و تخت های آی.سی.یو موجود در بیمارستان ها از  ۱۲۰ به ۲۳۴ تخت افزایش داشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: دستگاه اکسیژن ساز در زمان شیوع کرونا به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در درمان بیماران، بحران جهانی ایجاد کرده بود که در این راستا تعداد دستگاه های موجود در بیمارستان های این استان ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان به بخش سلامت ثمره سفر نوبخت به همدان

حیدری مقدم با بیان اینکه سفر یک روزه محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به این استان ۲۵۰ میلیارد تومان برای بخش سلامت همدان آورده داشت گفت: بازدید از مرکز جامع سرطان در برنامه سفر یک روزه محمدباقر نوبخت به همدان گنجانده نشده بود اما با درخواست علوم پزشکی و همراهی استاندار این برنامه عملیاتی شد.

وی بیان کرد: در جریان این بازید یک اتفاق مبارک رخ داد که آن اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به مرکز جامع سرطان همدان بود و اطمینان دارم این مرکز برای ۱۰۰ سال آینده غرب کشور بتواند خدمات ارائه دهد.