به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد رضی در بیست و سومین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی که به صورت وبیناری در دانشگاه گیلان به مدت دو روز در حال برگزاری است، افزود : ۴۰ مورد از این قرادادها با بخش خصوصی است.
وی خاطر نشان کرد: ۲۰ درصد اعضای هیات علمی در اجرای این پروژه ها فعال هستند اگر چه راضی کننده نیست اما نسبت به گذشته اتفاق خوبی در این حوزه در دانشگاه گیلان رقم خورده است.
رضی با بیان اینکه برگزاری بیست و سومین کنگره ملی همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی به میزبانی دانشگاه گیلان مایه افتخار ماست، اضافه کرد: در شرایط تحریمی حاضر در کشور رونق بخشیدن و جهش تولید یکی از ضروریات کشور است لذا در این ارتباط اهمیت سه رکن اثرگذار دولت، دانشگاه و صنعت در توسعه را بیشتر احساس می کنیم.
رییس بیست و سومین کنگره ملی همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی ادامه داد: گفت و گوی اثرگذار این سه رکن یعنی دولت، دانشگاه و صنعت می تواند زمینه ساز فناوری اطلاعات، سرعت بخشیدن به خودکفایی در تولید قطعات، رفع نیازهای فنی در کشور شود و به تکمیل چرخه نوآوری به کشور کمک کند.
وی با مهم دانستن تقویت روحیه همکاری در سه رکن اثرگذار دولت، دانشگاه و صنعت افزود : سعی ما بر آن است تا این سه رکن همدیگر را درک کنند، لازمه اش آن است که از منظر دیگری همدیگر را درک کنیم و جای یکدیگر بگذاریم، در این بیم ظرفیت استان های مختلف برای تحقق همکاری ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رئیس دانشگاه گیلان خاطر نشان کرد: این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور ظرفیت های خاص خود را دارد و تلاش کرده در سال های اخیر با تغییر رویکرد، این همکاری ها را تعمیق بخشیده و تلاش می کند تا حلقه واسط بین صنعت و دولت باشد.
وی تاسیس شورای صنعت در دانشگاه گیلان با زیرگروه های مختلف با حضور همه دانشگاهیان و ذینفعان را از مدل های موفق عنوان کرد و گفت : راه اندازی مراکز تحقیقات شرکت های مختلف در دانشگاه ها نیز در همین راستاست، در سال های اخیر ۹ مرکز تحقیقات شرکت ها در دانشگاه گیلان راه اندازی شده است.
رضی با بیان اینکه حمایت از دوره های پسا دکتری طی سال های اخیر در دانشگاه گیلان جدی گرفته شده است، خاطر نشان کرد: در راستای همکاری بین دانشگاه و صنعت، اعضای هیات علمی در دانشگاه حتی برای اینکه تبدیل وضعیت شوند الزام شده اند که در صنایع و شرکت ها برای حل مسایل آنها حضور داشته باشند.
وی با اشاره به تصویب آیین نامه جهت دهی پایان نامه ها در هیات امنا افزود : مشوق هایی را برای دانشجویان به منظور حل مسایل جامعه در نظر گرفته شده ضمن اینکه در سال های اخیر توحه به حل مسایل تخصصی جامعه توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه دانشگاه گیلان نقش حلقه و ارتباط واسط را در ایجاد ارتباط با دولت، دولتمردان، مدیران و صاحبان صنایع را ایفا می کند، خاطر نشان کرد: کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی نیز هدف این است.
بیست و سومین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی با هدف بررسی و تعیین نقش دولت، دانشگاه ها و بخش خصوصی در تحکیم ارتباط فی ما بین، دستیابی به ساز و کارهای لازم و تعیین استراتژی های مناسب برای تحقق این امر امروز چهارشنبه در دانشگاه گیلان آغاز به کار کرد و در قالب برنامه ها و پانل های تخصصی تا فردا ادامه دارد.