ارومیه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی با بیان این‌که در بهمن‌ امسال، پنج میلیون و ۲۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در سطح استان انجام گرفت، گفت: این رقم در مقایسه با ماه قبل از آن یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه افزایش داشت.

نادر صادقی سه‌شنبه‌شب در جلسه کارگروه تنظیم بازار آذربایجان غربی با اشاره به فرآیند تولید و تأمین میزان کشتار مرغ در استان، اظهار داشت: ۱۱ کشتارگاه به‌طور میانگین روزانه ۲۳۰ تا ۲۴۰ تن مرغ روانه بازار می‌کنند.

وی آذربایجان‌غربی را قطب تولید مرغ در کشور دانست و اضافه کرد: پنج زنجیره تولید هم اینک در این استان در حال فعالیت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: ۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی مرغ آرین نیز در استان انجام شده که تا خردادماه سال ۱۴۰۰ محصولات‌ آن روانه بازار مصرف شده و تا پایان سال آتی در این مهم خودکفا خواهیم شد.

در ادامه این جلسه حاضران به بیان انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند. 

به گزارش ایرنا، نیاز روزانه آذربایجان غربی ۲۰۰ تن مرغ است که با ۴۰ تن مازاد، روزانه ۲۴۰ تن مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

وجود صف های مرغ طی روزها و هفته های اخیر، به مشکلی اساسی تبدیل شده به طوری که علاوه بر بازدید میدانی استاندار آذربایجان غربی، معاون وزیر صمت نیز برای بررسی موضوع به این استان سفر کرده بود.