به گزارش ایرنا، «قدرت الله ولدی» روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور «شهروز برزگر» مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت اقتصاد و دارایی، افزود: ارتقای گمرک ملایر یکی از مصوبات مهم این نشست بود که به زودی محقق میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای ویژه ملایر در حوزه صادرات بیان کرد: این شهرستان با دارا بودن ۱۱ هزار هکتار باغ انگور، سالانه قادر به تولید بیش از ۲۴۰ هزار تُن انگور و بیش از ۴۰ هزار تُن کشمش است و ۷۰ واحد فرآوری کشمش در ملایر فعال است.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: با وجود ظرفیتهای بالای ملایر در حوزه انگور و کشمش و اینکه این شهرستان به اندازه یک استان ظرفیت صادرات به ویژه در حوزه کشمش دارد، تبدیل نمایندگی گمرک به اداره یکی از ضروریات بود.
ولدی همچنین حمایت برای بخشودگی جرائم شرکت بافتینه و بافستان را از دیگر درخواستها در این نشست عنوان کرد و گفت: شرکت بافتینه و بافتسان تنها شرکتی است که ۹۵ درصد پارچه ماسک و لباس بیمارستانی را در ایران تولید میکند و واحدی با این حجم از تولید در سطح کشور نیاز به حمایت جدی دارد.
وی یادآور شد: شرکت بافتینه و بافتسان امسال در ۲ مرحله در ۶ ماهه سال و ایام دهه فجر در هر مرحله طرح توسعه خود سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی انجام داده است و باید برای حل مشکلات آن تلاش شود.
معاون استاندار همدان همچنین احداث ۲ باب مدرسه در روستاهای این شهرستان را از تعهدات شورای هماهنگی بانکهای استان دانست و ادامه داد: احداث این ۲ باب مدرسه در سال ۱۴۰۰ جزء تعهدات اجتماعی بانکها است که مقرر شد در دستور کار قرار گیرد و اجرایی شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر نیز به دیگر مشکلات و نیازهای واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزههای مختلف اشاره کرد و گفت: طرح سیلیکو منگنز لوتوس آدلی با ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی، اواخر سال آینده به بهرهبرداری میرسد و نیازمند تامین نقدینگی با مبلغ ۶ میلیارد تومان است.
کامران زنگنه همچنین خواستار رفع مشکل بخشودگی جریمه شرکت فروسیلیس آذرخش، بدهی ارزی شرکت شمش منیزیم غرب پارس، تعهد ارزی برای واحدهای فرآوری کشمش، اختصاص تسهیلات با نرخ سود کم بهره به واحدهای فعالی همچون مبل و منبت، خیاطان و خبازیها و رفع مشکل توقف بیمه قالیبافان شد.
وی افزود: شرکت معادن سرمک نیز به دلیل قرار گرفتن در منطقه حفاظت شده، جواز تاسیس و بهرهبرداری به طرح توسعه آن داده نمیشود که نیاز است این مشکل هر چه سریعتر حل شود.
به گزارش ایرنا، در این نشست همچنین مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان به مشکلات و مطالبات این حوزه در سطح استان اشاره کرد و پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی این شهرستان برای جبران خسارت کرونا از دیگر درخواستهایی بود که از سوی رییس اتاق اصناف ملایر مطرح شد.