اکبر خورشیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در سال ۹۹ نه تنها وزنهبرداری بلکه تمامی ورزشها تحت شعاع بیماری کرونا قرار گرفتند. خوشبختانه از نیمه دوم سال ۹۹ اردوهای تیم ملی را آغاز کردیم و این اردوها به صورت مستمر در سیستان و بلوچستان و تهران برگزار شد.
وی افزود: تاکنون این اردوها با وجود بحران کرونا و شرایط سختی که وزنهبرداران در آن قرار داشتند، به نحو مطلوبی برگزار شد. وزنه برداران با این وضعیت کنار آمدند و مجبور بودند تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این اردوها شرکت کنند.
مشاور فنی وزنهبرداری زنان یادآور شد: در سال ۱۴۰۰ نیز با برنامهریزیهای مریم منظی و علی مرادی رییس و نایب رییس فدراسیون وزنهبرداری اردوهای ادواری را به طور منظم برگزار خواهیم کرد. زیرا مسابقات قهرمانی آسیا و کشورهای اسلامی را در پیشرو داریم که برگزاری یا عدم برپایی این رقابتها بستگی به شرایط کرونا دارد.
وی با اشاره به اینکه بدترین اتفاق سال ۹۹ در وزنهبرداری عدم برگزاری مسابقات برون مرزی بود، گفت: برخی از وزنهبرداران از آمادگی لازم برخوردار بودند اما کرونا اجازه نداد تا در مسابقاتی شرکت کنند از جمله اینکه در بخش مردان هم برای کسب سهمیه بعضی از وزنهبرداران از این مسابقات جا ماندند. هر چند یکی از بدترین اتفاقات در سال ۹۹ را میتوان شنیدن خبر مرگ ورزشکاران به دلیل کرونا هم عنوان کرد.
خورشیدی یادآور شد: در بخش مردان خوشحالم که سهراب مرادی جهت کسب افتخار در المپیک از بهبودی لازم برخوردار شد و امیدوارم روند آمادگی او به اوج برسد.
وی با بیان اینکه هدف ما در وزنه برداری زنان گرفتن مدال در آسیا است، اضافه کرد: هر چند کسب این مدال در قاره کهن دشوار خواهد بود اما قول میدهم که ۱۴۰۰ سال خوبی برای وزنهبرداران باشد و بتوانند نه تنها در مسابقات نوجوانان و جوانان جهان در عربستان بلکه در رقابتهای قهرمانی آسیا ازبکستان نیز رکوردهای خوبی را به ثبت برسانند.
مشاور فنی وزنه برداری زنان خاطرنشان کرد: مرادی در این مدت خدمت زیادی به وزن برداری ایران کرده است و از جمله کسانی بود که در برابر سیاستهای غلط تاماش آیان ایستاد و باید قدردان وی باشیم.