عباس امینی زاده روز پنجشنبه در بازدید از مرکز خلاقیت و فناوریهای نوین شهرداری با اعلام این مطلب افزود: پاسداشت آیین ها و صنایع دستی بندرعباس، هدف اصلی شهر خلاق است و در این راستا برنامههای مختلفی از جمله راه اندازی بازار دائم و بازار مجازی صنایع دستی، نمایشگاه های عرضه این صنایع و آموزشگاه ها برای گسترش فرهنگ صنایع دستی در دستور کار شهرداری است.
وی اظهار داشت: تاریخ این شهر بندری، شکوهمند و افتخار آفرین است و نشان افتخار آمیز بودن آن، مردان و زنان کارآفرین و تلاشگر در عرصههای مختلف از جمله آیینها، آداب و رسوم و صنعت و کارآفرینی است شهرداربندرعباس ابرازداشت: همه شهروندان، کارآفرینان، نخبگان، دانشگاهیان، اصناف، بخشهای خصوصی و تعاونی، سازمانهای مردم نهاد و دستگاه های مرتبط اجرایی در پیشبرد اهداف شهر خلاق که گسترش صنایع دستی و آیینهای سنتی بندرعباس است، سهیم و شریک اند.
شهر بندرعباس عضو شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو در حوزه صنایع دستی و آیین سنتی است.
شهر بندرعباس آبان سال ۹۸ در زمینه صنایع دستی به شبکه شهرهای خلاق یونسکو پیوست.
شبکه شهرهای خلاق یونسکو در سال ۲۰۰۴ و برای ترویج همکاری میان شهرهایی به راه افتاد که از خلاقیت به عنوان عاملی راهبردی برای پیشرفت پایدار شهری استفاده کرده بودند.
با پیوستن به این شبکه، شهرها متعهد میشوند که فعالیتهای مثبتشان را با هم به اشتراک بگذارند و میان بخشهای خصوصی و عمومی و جامعه مدنی ایجاد همکاری کنند.
همچنین شبکه شهرهای خلاق یونسکو، هفت حوزه خلاق صنایع دستی، هنرهای بوم ، هنرهای رسانهای، فیلم، طراحی، خوراک شناسی، ادبیات و موسیقی را پوشش میدهد.
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
بندرعباس- ایرنا- شهردار بندرعباس گفت: شهر خلاق بندرعباس، با پیشینه درخشان فرهنگی متعلق به همه شهروندان است که با خلاقیت و ابتکار، آیین ها و سنتهای خود را پاس میدارند و برای گسترش آن تلاش میکنند.