به گزارش ایرنا، تیمهای نساجی مازندران و سایپا در یکی از پنج دیدار روز نخست مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی بعدازظهر امروز از ساعت ۱۵:۱۵ در استادیوم وطنی قائمشهر به مصاف هم رفتند که حاصل تلاش دو تیم در وقتهای قانونی و اضافه تساوی بدون گل بود و در نهایت ضربات پنالتی سرنوشت برنده این دیدار را تعیین کرد.
نساجیچیها که آخرین برد خود را ۱۱ آذر در هفته چهارم لیگ برتر مقابل نفت مسجدسلیمان کسب کرده بودند و در شرایط بحرانی به سر میبرند در این دیدار موفق شدند ۸ – ۷ در ضربات پنالتی حریف لیگ برتری خود را شکست دهند و به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی صعود کنند. جلالی راد در این دیدار علاوه بر چند واکنش خوب در طول بازی، توانست با مهار دو پنالتی و همچنین گلزنی در آخرین پنالتی نساجی ستاره این بازی و ناجی نساجی باشد و نقش مهمی در موفقیت نساجی پس از صد روز نبردن ایفا کند.
نساجی در نخستین دیدار پس از روی کار آمدن ساکت الهامی به عنوان سرمربی این تیم، با ترکیب اصلی سعید جلالیراد، مجتبی بیژن، حامد شیری، حسن نجفی، سعید بیگی، اکبر صادقی، ایوب کلانتری، میلاد کمندانی، حسین زامهران، کریم اسلامی و علی آلکثیر مقابل سایپا قرار گرفت. ساکت الهامی در نخستین سرمربیگری خود به دلیل محرومیتی که پس از حاشیههای فینال جام حذفی بین تراکتور و استقلال شامل حال او شده بود، مجاز به حضور در کنار زمین نبود و به همین دلیل از روی سکوها نظارهگر بازی بود.
ابراهیم صادقی سرمربی جوان سایپا نیز برای این بازی حذفی تیم خود را با ترکیب کوروش ملکی، عارف حاجیعیدی، رضا علیاری، سعید محمدفرد، کمالالدین نیکخوی، مهرداد عبدی، مهیار جباری، مهرداد حیدری، حسین کامیاب، روحالله سیفاللهی و مجید علیاری به مصاف نساجی فرستاد.
دو تیم قرار است چهارشنبه هفته آینده -۲۷ اسفند- نیز در چارچوب رقابتهای دور برگشت لیگ بیستم در استادیوم وطنی قائمشهر مقابل یکدیگر قرار بگیرند و با توجه به موقعیت متزلزلی که در جدول لیگ برتر دارند، کادر فنی هر دو تیم دیدار در جام حذفی را به عنوان فرصتی برای آمادگی بیشتر برای حضور در بازیهای لیگ برتر مد نظر قرار دادند. اما از نیمه دوم حساسیت بازی برای هر دو تیم بیشتر شد.
در نیمه نخست هر دو تیم عملکردی محتاطانه داشتند. با این حال ضعف در سمت چپ خط دفاع که در آنالیزهای کادر فنی سایپا مورد توجه قرار گرفته بود، سبب شد تا در نیمه نخست چند بار بتوانند توپ را به محوطه جریمه نساجی برسانند. اما خط دفاع نساجی نسبت به بازیهای قبلی این تیم کماشتباه ظاهر شد و به بازیکنان سایپا اجازه گلزنی نداد. اندک حملات نساجی روی دروازه سایپا نیز صحنه جدی و خطرناکی را ایجاد نکرد و دو تیم بدون این که موفق به گلزنی شوند به رختکن رفتند.
شرایط بازی در نیمه دوم به دلیل تدارک دیدن حملات از سوی هر دو تیم متفاوت از نیمه نخست شد. در این نیمه بازیکنان نساجی بهتر از نیمه نخست در زمین ظاهر شدند و توانستند فشار بیشتری بر تیم سایپا بیاورند و در چند صحنه نیز موقعیتهایی ایجاد کنند.
تیم سایپا نیز در دقایق پایانی توانست ابتکار عمل را در اختیار بگیرد و با افزایش فشار روی دروازه نساجی تا مرز گلزنی هم پیشروی کند. خطرناکترین موقعیت سایپا در دقیقه ۹۱ ذقم خورد که با واکنش به موقع سعید جلالی راد دروازهبان نساجی به کرنر تبدیل شد و بازی در وقتهای قانونی به تساوی بدون گل رضایت دادند تا مسابقه به وقتهای اضافه کشیده شود.
در وقتهای اضافه اول و دوم با توجه به خستگی بازیکنان دو تیم، بازی کمافت و خیزتری از نساجی و سایپا مشاهده شد و ضریب اشتباههای دو تیم نیز افزایش یافت. با این حال نساجی شرایط بهتری داشت و مالکیت بیشتری بر توپ و زمین نسبت به سایپا داشت و فشار بیشتری روی دروازه سایپا وارد کرد. در نیمه دوم وقتهای اضافه دو تیم به ارسالهای بلند برای رساندن توپ به بازیکنان خط حمله و شوت از پشت محوطه روی آوردند تا بخت خود برای گلزنی را امتحان کنند. اما رد نشدن توپ از خط دروازه دو تیم سبب شد که بازی به ضربات پنالتی کشیده شود.
ماراتن پنالتیها
ضربات پنالتی با ضربه حامد شیری آغاز شد که شیری موفق شد با وجود تشخیص جهت توپ توسط دروازهبان سایپا، توپ را وارد دروازه کند. پس از حامد شیری، ضربه پنالتی اول سایپاییها را مهرداد عبدی بازیکن نوشهری سایپا وارد دروازه نساجی کرد.
ضربه دوم را حسن نجفی برای نساجی وارد دروازه سایپا کرد و پس از آن صادق بارانی برای سایپا پشت توپ ایستاد که سعید جلالی راد موفق شد با تشحیص درست جهت توپ ضربه بارانی را مهار کند و نساجی را ۲-۱ پیش بیندازد.
پنالتی سوم نساجی را سجاد آقایی وارد دروازه سایپا کرد و پس از او مالکی برای سایپا مقابل دروازهبان نساجی ایستاد و جلالی راد باز هم با تشخیص جهت توپ موفق به دریافت ضربه پنالتی شد.
علی آل کثیر که در طول بازی نیز عملکرد مطلوبی نداشت چهارمین ضربه پنالتی نساجی را به سمت دروازه سایپا زد که دروازهبان سایپا این ضربه را مهار کرد تا نتیجه کماکان ۳-۱ به سود نساجی بماند و سایپاییها امیدوار بمانند. پس از این ضربه نیز جباری برای سایپا پشت توپ ایستاد که جلالی راد با وجود تشخیص جهت و اثر گذاری روی توپ موفق به مهار کامل توپ نشد و دروازه نساجی باز شد.
پنجمین ضربه پنالتی نساجی را اکبر صادقی به سمت دروازه سایپا زد که توپ خارج از چارچوب بود و موقعیت مناسب نساجی برای صعود به خطر افتاد. ضربه محکم مجید علییاری کار را برای سایپاییها در آخرین ضربه به تساوی کشاند.
ششمین ضربه نساجی را بیگی وارد دروازه سایپا کرد و نساجی را ۴-۳ پیش انداخت که با گلزنی کمالالدین نیکخوی برای سایپا باز هم بازی مساوی شد.
ضربه هفتم پنالتی برای نساجی را مجتبی بیژنی به سمت دروازه سایپا روانه کرد که با برخورد توپ به تیر دروازه بیرون رفت. پس از این ضربه نیز جعفری برای سایپا ضربه پنالتی را زد که او نیز توپ را به بیرون زد تا بازی ادامه پیدا کند.
علی داوران هشتمین پنالتیزن نساجی بود که موفق شد با فریب دادن دروازهبان، توپ را وارد دروازه سایپا کند. هشتمین ضربه سایپا را مهیار جباری وارد دروازه نساجی کرد.
زارعی نهمین پنالتی نساجی را به سمت دروازه سایپا روانه کرد و با یک ضربه زمینی محکم موفق شد باز هم دروازه سایپا را باز کند. پس از این ضربه امیرعلی صادقی نیز موفق شد دروازه جلالی راد را باز کند.
دهمین ضربه پنالتی برای نساجی توسط رضا دهقانی وارد دروازه سایپا شد و نساجی ۷ -۶ پیش افتاد. اما مجتبی علییاری در دومین ضربه پنالتی خود موفق شد بازی را ۷ – ۷ مساوی کند.
یازدهمین ضربه پنالتی برای نساجی را جلالی راد دروازهبان نساجی زد که موفق شد همتای خود را مغلوب کند. پس از این ضربه نیز دروازهبان سایپا پشت توپ ایستاد که با بیرون زدن توپ کار برای سایپا تمام شد و نساجی در ضربات نفسگیر پنالتی موفق شد از ۱۱ پنالتی با نتیجه ۸-۷ برنده دیدار شود و به مرحه یک هشتم نهایی صعود کند.
برنده این دیدار در مرحله یک هشتم نهایی باید با برنده دیدار صنعت نفت و پارسه تهران بازی کند.