مریم منظمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در سال گذشته ویروس کرونا نه تنها در برنامه فدراسیون وزنهبرداری بلکه کلیه فدراسیونها تاثیر گذاشت. از اوایل تیر ماه مسوولیت نایب رییسی را برعهده گرفتم و تا یکماه اول به بررسی اوضاع، شناسایی حوزهها و شرایط وزنهبرداری پرداختم. قبل از آن هم با مطالعه وارد فدراسیون وزنهبرداری شدم و میخواستم شناسایی بیشتر نسبت به این رشته داشته باشم.
وی افزود: بعد از آن برنامههای فدراسیون جهانی را رصد کردیم که به دلیل ویروس کرونا این برنامهها یا لغو یا دیر شروع شد. نمیدانستیم که با این شرایط چطور باید روبرو شویم اما خود را با این وضعیت وفق دادیم. چند وبینار خوب با نواب رییس استانها برگزار و اوضاع و احوال وزنهبرداران را رصد کردیم اما متاسفانه تمرین ورزشکاران دو هفته ادامه داشت و دوباره به دلیل کرونا سالنها تعطیل شد.
نایب رییس زنان فدراسیون وزنهبرداری یادآور شد: در این مدت وزنهبرداران پیوسته تمرین داشتند. در کنار آن واحد آموزش از برگزاری کلاسهای حضوری منع شد و به سمت آموزشهای مجازی رفتیم و کارگروههای خوبی را برگزار کردیم. از تیر ماه تاکنون ۶ کارگاه مجازی برگزار شد که تسکین دهنده و کمک کننده بود.
وی تصریح کرد: پس از آن برنامه فدراسیون جهانی مبنی بر برگزاری مسابقات آسیایی بزرگسالان و قهرمانی جوانان جهان اعلام شد که اردوهای تیم ملی را براساس این برنامهها به صورت پیوسته برگزار کردیم. اولین اردو در تهران و پس از آن در سیستان و بلوچستان و دو اردوی دیگر را در تهران برگزار کردیم. در واقع ۴ اردوی خوب برگزار شد که وزنهبرداران بیش از ۲۵ روز در این اردو حضور داشتند.
منظمی خاطرنشان کرد: در این اردوها مهره جدیدی را در فوق سنگین و مورد دیگری را پیدا کردیم که بعد از مسابقات آسیایی و جهانی در اردوهای بعدی دعوت خواهند شد. همچنین برنامه ۱۴۰۰ را در دو بخش مسابقات و آموزش به فدراسیون تقدیم کردم و برنامه فدراسیون با توجه به بازاریابی اجتماعی تدوین شده و با پیش بینی برنامههای بسیار نقشه راه را جلو می بریم و سعی می کنیم که امسال گام های مهمی در مسیر پیشبرد وزنه برداری زنان برداریم. قول کسب مدال هم تنها با تلاش بسیار وزنه برداران میسر می شود و اردوهای ملی نمی تواند به تنهایی به آنان برای بدست آوردن سکوهای جهانی و آسیایی کمک کند بلکه وزنه برداران باید همواره در تمرین و تلاش باشند.