سعید خجستهفر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: موضوع فیلمهای این دوره از کمپ فیلمسازی استان به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اختصاص یافت.
وی افزود: ۲ فیلم کوتاه تکمیل شد و ۴ فیلم دیگر در مرحله تدوین است و تا ۲۵ اسفند تکمیل میشود.
رئیس انجمن سینمای جوانان استان سمنان گفت: سحر طوری، مهتا نظری، حسن اسیری، ابوالفضل ولی، فاطمه بندار و رسول سهرابی، از فیلمسازان این دوره از کمپ فیلمسازی بودند.
وی با اشاره به نام فیلمهای کوتاه ساخته شده در این کمپ بیان کرد: "مثل هرروز"، "کادو"، "جرعه نوش"، "اثر انگشت"، "پل" و "رسید" نام فیلمهای ساخته شده در این دوره از کمپ فیلمسازی انجمن سینمای جوانان استان سمنان است.
خجستهفر بیان کرد: علیرضا نجمالدین به عنوان تصویربردار و استاد مدعو این دوره از کمپ فیلمسازی حضور داشت.
رئیس انجمن سینمای جوانان استان سمنان گفت: در راستای اهداف این کمپ، فیلمسازان جوان در همکاری با یکدگر و با استفاده از حضور استاد راهنما و مدعو نکات مهمی در خصوص نورپردازی، تصویربرداری و کارگردانی فیلم کوتاه فراگرفتند.
وی افزود: بنا بر این بود که این فیلمها در اسفندماه و همزمان با هفته فیلم و عکس اکران شود اما به دلیل مشکلات مالی انجمن سینمای جوانان استان، انجام این تصمیم میسر نشد و اکران این فیلمها در فروردین یا اردیبهشت ١۴٠٠ انجام میشود.
خجستهفر گفت: نحوه اکران فیلمهای کوتاه ساخته شده، بسته به شرایط کرونا به صورت حضوری با رعایت شیوهنامههای بهداشتی و یا مجازی تعیین میشود.
رئیس انجمن سینمای جوانان استان سمنان ادامه داد: کمپ چهارم خرداد ۱۴۰۰ آغاز میشود.
وی بیان کرد: سال ۹۹ علاوه بر این ۶ فیلم، ۷ فیلم کوتاه دیگر نیز در انجمن سینمای جوانان استان سمنان ساخته شد که تعدادی از این فیلمها در سطح بالا و حرفهای هستند.
خجستهفر گفت: همچنین راهاندازی آژانس عکس استان سمنان به عنوان اولین آژانس عکس کشور و راهاندازی تارنما و عضوگیری آن از دیگر اقدامات مهم انجمن سینمای جوانان استان سمنان است.
به گزارش ایرنا، کمپ فیلمسازی حرکتی خودجوش و منحصر به انجمن سینمای جوانان استان سمنان است که با هدف آموزش مدیریت در ساخت فیلم، پرورش خلاقیت و آموزش سینمایی توسط هنرمندان جوان برگزار میشود.