قزوین - ایرنا - مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت: اسناد تاریخی در قالب عکس و متن را نباید در خانه نگهداری کرد و اهدای این اسناد برای آیندگان باید در این استان فرهنگ‌سازی شود.‌ ‌

مریم بیدخام روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مردم می‌توانند با رعایت استادان های لازم این اسناد تاریخی مهم را از خانه خارج کرده و به مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان قزوین تحویل دهند.
وی اضافه کرد: تاریخ استان قزوین سرشار از اتفاقات و حوادثی تاریخی است و نام آوران بسیاری را برای خود به یادگار گذاشته است، بنابراین وظیفه همه ما ایجاب می‌کند که اسنادی از این اشخاص را برای آیندگان به به یادگار بگذاریم.
بیدخام با بیان اینکه اسناد تاریخی نشان می‌دهد قزوین دارای پیشینه تاریخی و فرهنگی بسیاری بوده است، اظهار داشت: علاوه بر اینکه قزوین زمانی به عنوان پایتخت ایران محسوب می‌شده، اکنون نیز به عنوان سومین شهر تاریخی جهان شناخته می‌شود.
‌این مسؤول با بیان اینکه اسناد تاریخی بیانگر هویت فرهنگی یک شهر یا استان است، اظهار داشت: وجود چندین هزار اثر تاریخی و فرهنگی در قزوین که برخی از آن‌ها ثبت ملی شده، این استان را به گنجینه‌ای از آثار تاریخی شبیه کرده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین خاطرنشان کرد: اگر نهضت اهدای استاد تاریخی در قزوین فرهنگ‌سازی شود، خیلی از افراد با رغبت و رضایت در این کار فرهنگی مشارکت کرده و شاهد ارزشمندتر شدن آثار تاریخی در استان قزوین خواهیم بود.