به گزارش ایرنا حسین کلانتری روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: زلزله 5.6 ریشتری سیسخت ۳۵۴ میلیارد تومان به ساختمانهای دولتی، گردشگری، راه و شهرسازی، آموزشی و ادوات کشاورزی خسارت وارد کرد.
وی افزود: میزان خسارات به ساختمانهای دولتی ۲۰ میلیارد تومان، مدارس و فضاهای آموزشی۷۶ میلیارد تومان، ادوات کشاورزی ۱۰۶ میلیارد تومان، تاسیسات زیربنایی شهری و روستایی ۸۴ میلیارد تومان، نیروگاه و خطوط انتقال 28 میلیارد تومان گردشگری ۱۴ میلیارد تومان و راهداری و راه و شهرسازی ۲۷ میلیارد تومان بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد: بنیاد مسکن نیز در بازسازی منازل زلزله زده با تمام توان پایی کار آمده و در شرایط بحرانی کرونا تیمهای عملیاتی به همراه ۱۵۰ دستگاه ماشین آلات سنگین در شهر سی سخت در حال فعالیت هستند.
کلانتری عنوان کرد: تسریع در فرآیند بازسازی مورد تاکید است، اما نباید مسائل فنی، معماری و شهرسازی فدا شود.
معاون فنی مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بیشترین خسارت زلزله به ساختمانهای ورزش و جوانان، تامین اجتماعی، فنی و حرفهای، راهداری بوده است.
انتظام سهمگین افزود: رعایت نکردن ضوابط اجرایی میان قابها، استفاده از آجر سفال و ضعف بتون علت خسارت زلزله بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اینکه پنج هزار و ۴۲۵ فرم ارزیابی برای زلزلهزدگان صادر شده گفت: تاکنون سه هزار و ۳۰۰ نفر برای فرم ارزیابی به ستادهای فرعی بنیاد مسکن مراجعه کردهاند.
حسین جنتی افزود:روز گذشته ۳۵ پروانه ساختمانی برای منازل تخریبی زلزله زدگان سی سخت صادر و ۱۲۰۰ نفر نیز به بانک معرفی شدند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تاکنون ۶۳۰ نفر زلزله زدگان قسط اول اسکان و ۸۰۰ نفر بلاعوض تعمیرات را دریافت کردند.
زلزله ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر ساعت ۲۲ و پنج دقیقه و ۳۴ ثانیه چهارشنبه شب ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا را لرزاند.
براساس این گزارش ،زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سیسخت در کهگیلویه و بویراحمد ، ۱۹کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است .این زلزله تلفات جانی نداشته اما ۶۳نفر مجروح برجای گذاشته است.