روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان فارس در خبری که یکشنبه در اختیار رسانهها قرار داد، عنوان کرد: در این کنفرانس که بهصورت برخط برگزار شد، ۱۰ مقاله منتخب بهصورت شفاهی ارائه و سه مقاله برتر از سوی هئیت داوران انتخاب و معرفی شد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس در این همایش گفت: برگزاری موفق اولین کنفرانس علوم انسانی و توسعه در سال ۱۳۹۸ این دانشگاه را مصمم کرد برای دومین بار میزبان پژوهشگران در این عرصه با هدف تحولآفرینی علمی و پژوهشی باشد.
محمدحسن صیف افزود:توجه به پژوهش و تحقیقات علمی باعنوان بستر بروز و ظهور خلاقیتها بهمنظور شناسایی نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکارهای علمی برای حل مسائل و مشکلات جامعه، همواره در دستور کار دانشگاه پیام نوراستان فارس قرار داشته است.
او برگزاری چندین همایش علمی وکنفرانس ملی را نشان از توجه به این امر دانست و گفت:سومین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه در دانشگاه پیام نور استان فارس در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
دبیر علمی کنفرانس نیز در این مراسم، توسعه علوم انسانی و گسترش دانایی را نیازمند توجه بیشتر به پژوهش و گفتمانشناسی دانست و اظهار داشت: در چرخه پژوهش علوم انسانی تنها تولید علم و نشر یافتههای علمی کافی نیست بلکه استفاده عملی از نتایج حاصل شده، بسیار مهم است.
احمد رستگار عنوان کرد: برگزاری همایشهای اینچنینی میتواند زمینه بحث و تبادل نظر بین متولیان و محققان را فراهم کرده و به کابردی سازی تحقیقات کمک کند.
همچنین سعید طالبی دبیر اجرایی دومین کنفرانس علوم انسانی و توسعه نیز گفت: پس از اعلام فراخوان ارسال مقاله ، ۸۵۰ عنوان مقاله از محققان، اساتید و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این تعداد ، ۷۱۶ مقاله پذیرفته شد.
وی محورهای کنفرانس را شامل الهیات، معارف اسلامی، علوم قرآن و حدیث، حقوق، علوم سیاسی، جغرافیا و برنامهریزی، زبانشناسی، زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات عربی، زبان و ادبیات انگلیسی، مطالعات فرهنگی، علوم اقتصادی، اموربانکی، امور گمرکی، حسابداری و مدیریت، روانشناسی، علوم تربیتی، مشاوره و راهنمایی، آموزش و پرورش، تاریخ و تمدن اسلامی، علوم اجتماعی، جامعه شناسی و فلسفه، جهانگردی و باستان شناسی، توسعه اقتصادی، توسعه پایدار، توسعه گردشگری، توسعه ملی عنوان کرد.
نخستین کنفرانس ملی علوم انسانی و توسعه تیرماه سال ۱۳۹۸ در شیراز برگزار شده بود.