جهانبخش مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در همین راستا ۱۴۰ تن گوشت مرغ گرم به بازار استان تزریق و به قیمت ۲۵۰ هزار ریال بهازای هر کیلوگرم ببن مصرفکنندگان استان توزیع شد.
وی مصرف روزانه مرغ گرم در چهارمحال و بختیاری را ۷۰ تن دانست و افزود: در آستانه نوروز، این میزان مصرف در استان تا روزانه ۱۰۰ تن افزایش مییابد.
مرادی تصریح کرد: تا پایان سالجاری مرغ گرم در استان با همین روند کشتار و در بازار مصرف عرضه میشود.
مرادی از اختصاص ۱۲۰ تن مرغ منجمد برای تنظیم بازار استان خبر داد و یادآور شد: این میزان مرغ به قیمت ۱۵۵ هزار ریال بهازای هر کیلوگرم در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرد و از این میزان مرغ منجمد ۱۰۳ تن برای مصرف مردم و ۱۷ تن بهمنظور توزیع بین نیازمندان اختصاص داده شد.
به گزارش ایرنا، در بهمنماه سالجاری یک میلیون و ۴۸۱ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای چهارمحال و بختیاری انجام شد و در خصوص میزان تولید مشکل خاص وجود ندارد.
میزان تولید گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری حدود ۲ میلیون و۹۰۰ کیلوگرم است که ۸۰۰ تن آن مرغ مازاد نیاز استان است و بخشی از این میزان به استانهای همجوار ارسال میشود.
میانگین مصرف مرغ در چهارمحال و بختیاری برای هر نفر ماهانه ۲ کیلوگرم است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزونبر ۹۷۹ هزار نفر است.
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
شهرکرد- ایرنا- معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم گفت: بازار این استان در تامین و عرضه گوشت مرغ گرم با هیچگونه کمبودی مواجه نیست.