محمدحسین اشرفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط زمان رسیدگی به پروندههای این بخش را ۱۶ روز ذکر کرد و گفت: میزان محکومیت پروندهها در بخش کالا و خدمات بیش از ۲۱ میلیارد و ۹۷۴ میلیون ریال بوده است.
وی از تشکیل ۲ هزار و ۳۶۲ پرونده تخلف در بخش قاچاق کالا و ارز هم خبر داد و افزود: در این مدت ۲ هزار و ۲۸۸ پرونده نیز مختومه شد و متخلفان قاچاق کالا به پرداخت ۵۵۲ میلیارد و ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی و ضبط کالای مکشوفه محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: خرید، فروش، حمل و نگهداری کالای قاچاق، ورود یا خروج کالا از مسیر غیرمجاز یا بدون انجام تشریفات گمرکی، نگهداری و عرضه و فروش کالای قاچاق توسط واحدهای صنفی از جمله مهمترین عناوین تخلف در این بخش گزارش شده است.
وی بیان کرد: امسال ۴۹۰ پرونده در بخش بهداشت، دارو و درمان تشکیل و ۴۸۵ فقره پرونده مختومه شده که متوسط زمان رسیدگی به این پروندهها ۱۴ روز بوده است.
اشرفی میزان محکومیت پروندههای تخلف بهداشتی را یک میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی، رعایت نکردن مقررات بهداشت محیط و دریافت حق اضافه از نرخهای وزارت بهداشت از جمله مهمترین عناوین تخلف در این بخش ثبت شده است.
وی با اشاره به گشتهای نظارتی تعزیرات حکومتی استان در طول سال یادآور شد: امسال ۲ هزار و ۷۶۳ مورد بازرسی توسط ۶۹۳ اکیپ در استان انجام شد که منجر به شناسایی ۴۳۶ تخلف واحد صنفی و به هزار و ۱۲۷ واحد صنفی نیز تذکر داده شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: امسال در مجموع پنج هزار و ۱۵۸ پرونده تخلف در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان وارد شعب تعزیرات حکومتی استان شده است.
وی تعداد پروندههای مختومه در شعب تعزیرات حکومتی را چهار هزار و ۹۸۳ فقره اعلام کرد و افزود: متوسط زمان رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز ۲۴ روز بوده است.
اشرفی اظهار داشت: این در حالیست که ماده ۴۵ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مدت زمان مجاز برای رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز را یک ماه از زمان تحویل پرونده اعلام کرده است.
وی گفت: پروندههای تخلف وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان امسال ۱۴.۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش اما میزان محکومیت ریالی این پروندهها ۱۹.۵ درصد افزایش داشته است.