اهواز - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت:طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی ویژه نوروز از روز دوشنبه آغاز شد.

دکتر مصطفی کنارکوهی روز دوشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این طرح از ۲۵ اسفند ماه سال جاری با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و فراگیرتر از سال‌های گذشته و با مشارکت ۱۹۸ نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب ۴۶ اکیپ ثابت و سیار در۲نوبت کاری صبح و عصر آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت:دراین طرح ، برای تامین امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات عید ۱۴۰۰، نظارت‏‎های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‎‌های خام دامی تشدید خواهد شد.
کنارکوهی با بیان اینکه در تعطیلات سال نو، مصرف فرآورده‌‎های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می‎‌یابد افزود: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخص‎های بهداشتی تحت تاثیر قرار بگیرند لذا دامپزشکی با اعمال نظارت‎های بیشتر مانع از این رویکرد می‎‌شود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان اظهار داشت:در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپ‌های‌ ویژه بهداشتی‌، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‎‌های خام دامی، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه‌ها و سردخانه‌ها را بر عهده دارند.
کنارکوهی ازعموم شهروندان خواست از خرید مرغ زنده و گوشت قرمز که در معابر و محل های غیربهداشتی که می‌تواند زمینه ساز بیماری‌های مشترک انسان و دام شود خودداری کنند.  
عرضه مرغ زنده درمعابرعمومی و وانت بارها در سطح اهواز و برخی شهرهای استان نگرانی‌های زیادی به وجود آورده است.

با وجود تذکرات و برخوردهای دامپزشکی با عرضه کنندگان مرغ زنده و گوشت قرمز که در خارج از کشتارگاه ذبح می‌شوند ولی هنوز تعدادی سودجو که تنها به منافع خود فکر می‌کنند همچنان به این کار غیرقانونی و غیربهداشتی ادامه می‌دهند.