تهران-ایرنا- در حالی که بسیاری از کارشناسان وسیاستمداران بر شکست سیاست فشار حداکثری و ناکارآمدی تحریم اذعان می کنند بنیامین نتانیاهو همچنان بر تداوم اجرای این سیاست شکست خورده تاکید می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان در خیالات بی پایه و اساس خود برای به زانو درآوردن ایران از طریق اعمال تحریم است. او به شدت نگران بازگشت دولت جو بایدن به توافق هسته ای است و مرتبا ادعاهای پوچ خود در مورد ایران را تکرار می‌کند و از آمریکا می‌خواهد تحریم های بیشتری علیه ایران اعمال کند.

رژیم صهیونیستی با در اختیار داشتن‌ سلاح‌های‌ کشتارجمعی‌ به خصوص‌ سلاح های هسته‌ای‌، هواپیماهای‌ دورپرواز و موشک‌های‌ بالستیک‌ از مهمترین‌ منابع ناامنی در منطقه‌ است. این رژیم هیچ گاه این مسئله را نپذیرفته و عضو هیچ معاهده و توافق بین المللی در زمینه کنترل تسلیحات اتمی هم نیست با یان حال تلاش می‌کند با وارونه نشان دادن حقایق ایران را به عنوان تهدیدی برای منطقه معرفی کند.

بنیامین نتانیاهو روز ۲۴ اسفند در نشست کابینه به تکرار ادعاهای بی اساس خود علیه برنامه هسته ای جمهوری اسلامی پرداخت و مدعی شد: آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که ایران اجازه دسترسی به سایت‌های محرمانه خود که در آنها فعالیت های نظامی مخفیانه انجام می دهد را نداده است.

نتانیاهو از جامعه بین الملل خواست تا به آمریکا بپیوندند و برای کنترل سیاست‌های منطقه ای ایران، تحریم های سخت علیه ایران اعمال کنند.

پیش از این نیز نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره تماس تلفنی اخیر خود با «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که در این گفت‌وگو بر تلاش همه‌جانبه خود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تأکید کرده است.

صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند با فرافکنی و طرح این ادعاهای نخ‌نما علیه ایران، توجه جامعه بین الملل را از این حقیقت که کلاهک هسته‌ای در اختیار دارند منحرف کنند. این در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید می‌کنند که ماهیت برنامه هسته‌ای کشورمان کاملا صلح آمیز بوده و ایران هرگز به دنبال دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته ای نبوده و نیست.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی از اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران سخن می گوید که سه سال تحریم ها و فشار حداکثری دولت ترامپ نشان داد سیاست تحریم شکست خورده است. تصور دولت پیشین آمریکا از اعمال چنین روشی، این بود که ایران با تحریم  های گسترده و همه جانبه اش تضعیف شود و به عبارت صحیح تر، کمبود کالا و مایحتاج عمومی در داخل ایران بوجود آیدتا این کشور دیگر توان مقاومت نداشته باشد.

مقامات رژیم صهیونیستی به لحاظ ذهنی این موضوع را قابل تصور می‌دانستند که کشوری که با تحریم های سفت و سنگین مواجه شود؛ در بعد اقتصادی ضربه پذیر شده و قادر به هیچ گونه حرکت نخواهد بود. اما در واقع با مقاومت مردم و تلاش مسئولان، تحریم‌های حداکثری با شکست مواجه شد. تا جایی که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا که گفته می‌شود معمار فشار حداکثری است به این موضوع اذعان کرده است.

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در گفت‌وگو با یک شبکه رادیویی تلاش کرد از سیاست‌های دولت دونالد ترامپ درقبال ایران دفاع کند.وی مدعی شد که پیوستن مجدد به توافق هسته‌ای با ایران موجب ناامن‌تر شدن خاورمیانه می‌شود.

پمپئو به طور ضمنی به شکست این سیاست های ترامپ اعتراف کرد و افزود: دولت نتوانست به توافقی دست یابد که احساس می‌کرد می‌تواند به معنای واقعی از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند. ما نتوانستیم تمام آنچه که امیدوار بودیم را در زمینه وادار کردن ایران به کوتاه آمدن و وارد شدن ‌به توافقی که واقعاً مانع از دستیابی شان به سلاح هسته‌ای شود، به‌ دست آوریم اما پیشرفت های زیادی داشته ایم.

اعتراف پمپئو به ناتوانی در به زانو درآوردن ایران اهمیت زیادی دارد. چرا که پمپئو حتی بیش از ترامپ در اعمال فشار بیشتر بر ایران تلاش می کرد. اکنون علاوه بر اینکه کارزار فشار حداکثری شکست خورده است، ایران هم برنامه هسته‌ای خود را سرعت بخشیده است اگرچه مردم ایران سختی های بسیاری را متحمل شدند. اما جمهوری اسلامی توانست از گردنه سخت تحریم ها عبور کند.

یکی از دلایل گزافه گویی های مکرر بنیامین نتانیاهو در هفته های اخیر تعلل دولت جو بایدن در بازگشت به برجام و رفع تحریم های ایران است. بایدن با امتناع از رفع تحریم ها در واقع در حال ادامه سیاست های شکست خورده ترامپ است.