به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی روز سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی دزفول در مصلای امام علی (ع) این شهر افزود: باید از انتشار برخی سخنان به دور از انصاف در فضای مجازی خودداری شود.
وی با تاکید بر لزوم قدردانی از گروههای جهادی و مدافعان سلامت گفت: این افراد در راستای کمک رسانی به نیازمندان و فقرا و همچنین برای عبور از وضعیت سخت کرونا مخلصانه تلاش و جانفشانی کردند.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه درست نیست برخی افراد از توفیقات الهی برای کسب وجهه اجتماعی استفاده کنند، اظهارداشت: در برخی موارد افرادی با پوشش رسانهای تلاش میکنند کار خود را برجسته کنند که تذکراتی در این خصوص داده شده است.
وی اعیاد شعبانیه، روز پاسدار و جانباز را تبریک گفت و از فرماندار و مدیران ادارات دزفول که در طول سال تلاش کردند، قدردانی کرد.
شهر چغامیش دزفول نیازمند فضای آموزشی و ورزشی است
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر چغامیش نیز در این نشست گفت: شهر چغامیش دزفول نیازمند فضای آموزشی و ورزشی است که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.
مهران زلقی افزود: شهر چغامیش با حدود ۲ هزارو ۵۰۰ نفر جمعیت ثابت و یکهزار نفر جمعیت شناور در مرکز بخش چغامیش دزفول واقع شده است.
وی ادامه داد: با وجود اینکه نخستین مدرسه حومه شهرستان دزفول در دهه ۳۰ در چغامیش احداث شده این شهر اکنون فقط ۲ مدرسه دارد و در همه مقاطع با کمبود فضای آموزشی مواجه است.
این عضو شورای شهر چغامیش گفت: این شهر از داشتن فضای ورزشی نیز محروم است و با وجود پیگیریهای فراوان تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص انجام نشده است.
وی نداشتن نماز جمعه را از مشکلات بخش جغامیش عنوان کرد و افزود: تمام برنامههای فرهنگی ورزشی بر دوش شهرداری است که برای اجرای این برنامهها نیازمند احداث فرهنگسرا هستیم.
زلقی اظهارداشت: با کمک مسوولان استانی و شهرستانی یک دبیرستان دخترانه در بخش چغامیش احداث کردیم تا دانش آموزان دختر مسیر رفت و برگشت ۷۰ کیلومتری را طی نکنند و درگیر تبعات اجتماعی نداشتن مدرسه نشوند.
وی از شورای فرهنگ عمومی خواست برای رفع مشکلات بخش چغامیش به عنوان یک بخش پردرآمد که از حداقل امکانات محروم است، همکاری لازم را داشته باشند.
خوزستان یکهزار و ۱۰۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد دارد
حجت الاسلام مرتضی همتپور رییس کانونهای فرهنگی مساجد استان خوزستان نیز با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی در هر استان گفت: استان خوزستان یکهزار و ۱۰۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد دارد که باید از این ظرفیتها به درستی استفاده شود.
وی با بیان اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در سه جبهه اقتصادی، امنیتی و فرهنگی در جنگ هستیم، افزود: در جبهه اقتصادی و امنیتی فعال بودیم ولی در جبهه فرهنگی هنوز اقدام جدی صورت نگرفته است.
حجت الاسلام همت پور اشراف، پیشگیری و اقدام را سه مرحله مهم برای حل مسائل فرهنگی عنوان و بیان کرد: مراحل اشراف و اقدام در حوزه مسائل فرهنگی در مناطق مختلف دزفول داریم ولی در زمینه پیشگیری نیازمند کار بیشتر هستیم.
وی افزود: کانونهای فرهنگی هنری و سایر نهادهای فرهنگی نیازمند توجه هستند تا بتوانند مشکلات را بررسی و حل کنند؛ اگر سیستمهای فرهنگی به وظایف خود عمل نکنند زندانها گستردهتر و نهادهای امنیتی فربهتر میشوند.
آثار دفاع مقدس حفظ شوند
بهزاد جولایی رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس شهرستان دزفول نیز در این نشست گفت: شهرستان دزفول ۲هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۷۰ آزاده و ۱۲۶ جاویدالاثر دارد که با این حجم شهدا و ایثارگران امکان دفن پدر و مادر شهدا در مزار شهدا نیست.
وی با تاکید بر لزوم باقی ماندن گلزار شهدا به عنوان آثار دفاع مقدس افزود: یک مکان به عنوان مزار صالحین برای خانواده شهدا در نظر گرفته شده است که درصورت مشاهده اقدام خلاف قانون و دفن خانواده شهدا در قطعه ویژه شهدا، با آنها برخورد قضایی میشود.
جولایی از مدیران و مسوولان دزفول خواست از آثار دفاع مقدس حفاظت کنند.
نماینده گروه جهادی دستهای آسمانی نیز گفت: خدمات این گروه جهادی شامل همه شهرستان و روستاهای دزفول شده ولی ۸۰ درصد خدمات و فعالیتها در بخش چغامیش است.
امجد افزود: کارگروههای معیشتی و عمرانی فعال است که خدمات خود را برای جامعه هدف ارائه میدهند به عنوان مثال در یکسال اخیر، حدود ۱۰ میلیارد ریال خدمات شامل بستههای معیشتی، خدماتی، عمرانی، مشاورهها و آموزشها در زمینههای مختلف ارائه شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین خدمات به روستای بنه حاجات، دهنو باقر، روستای شهید بهشتی و شهرک خیبر ارائه شده است، بیان کرد: برنامههای فرهنگی و آموزشی ویژه بانوان و عمرانی ویژه آقایان از دیگر فعالیتهای انجام شده توسط این گروه جهادی است.